Τα Χριστουγεννιάτικα του θα φορέσει ο Δήμος Κορινθίων, ο οποίος θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την φωταγώγηση της πόλης αλλά και των Δημοτικών Διαμερισμάτων εν όψει εορταστικής περιόδου.

«Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα στην Πλατεία του Φλοίσβου, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, θα ανάψουμε τα φώτα της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων. Ο στολισμός και της Κορίνθου αλλά και των χωριών μας είναι σε εξέλιξη και καλώ τους πολίτες αλλά και τους εμπόρους να συμβάλουν και εκείνοι από την πλευρά τους ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό. Έναν Δήμο φωτεινό και γιορτινό! Περιμένω τους Κορίνθιους αλλά και τους επισκέπτες να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου την Παρασκευή, παράλληλα όμως και να γνωρίσουν την αγορά μας η οποία είναι αξιόλογη τόσο σε επίπεδο τιμών όσο και ποιότητας προϊόντων.»

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε παράλληλα πως το διάστημα των γιορτών θα
υλοποιηθεί και μια σειρά εκδηλώσεων από το ΚΕΠΑΠ, 36 τον αριθμό, στην έδρα του Δήμου αλλά και στις έδρες των Καποδιστριακών Δήμων με την συμμετοχή ντόπιων συλλόγων και φορέων αφού στόχος είναι να αναδειχθεί και να στηριχθεί το πολιτιστικό στοιχείο του δήμου Κορινθίων.