Connect with us

Επικαιρότητα

Μεγάλες καταστροφές στην Κινέττα, πλημμύρισαν οι Άγ. Θεόδωροι.

Published

on

Πολύ μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί σε οικίες και σε δρόμους στην Κινέτα και τους Αγίους Θεοδώρους, εξαιτίας του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή τα ξημερώματα.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Κινέττας, όπου η πυροσβεστική έχει δεχτεί πάνω από 64 κλήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες για απομακρύνσεις ατόμων και οι υπόλοιπες για άντληση υδάτων και κοπές δένδρων.

Μέχρι και φουσκωτά επιστρατεύτηκαν για να απεγκλωβιστούν κάτοικοι από τα σπίτια τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

View image on Twitter

Εικόνες καταστροφές δημιούργησε το ύψος του νερού που έφτασε τα δύο μέτρα νερό. Λόγω συσσώρευσης υδάτων και φερτών υλικών έχει διακοπεί η κυκλοφορία τόσο στην νέα εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου (Ολυμπία οδό) από τον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας έως τα διόδια Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στην παλαιά εθνική οδό. 

Μηχανήματα έργου της Περιφέρειας και των ΟΤΑ πραγματοποιούν ενέργειες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Επίσης, ανεστάλησαν προσωρινά τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου από το Κιάτο προς Πειραιά και αντίστροφα.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz