Connect with us

Επικαιρότητα

Παναγιώτης Πιτσάκης: Η «Πελοπόννησος Expo» αποτελεί γέφυρα σύνδεσης των επιχειρήσεων με τον τουρισμό και τον πολιτισμό

Published

on

Την Έκθεση «Πελοπόννησος Expo» φιλοξενεί το Επιμελητήριο Αρκαδίας στην Τρίπολη, 13 έως 17 Νοεμβρίου 2019, την έκθεση που έχει γίνει ένας αναγνωρίσιμος θεσμός για τους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου και της ευρύτερης περιοχής.

Η «Πελοπόννησος Expo» έχει καθιερωθεί σε σημείο συνάντησης επιχειρηματιών που παρά τις αντιξοότητες της κρίσης, μένουν πιστοί στο ραντεβού τους, αντανακλώντας την ανάγκη του επιχειρηματικού κόσμου για συμμετοχή σε στοχευμένες δράσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Είναι μια διοργάνωση με σημαντική αντιπροσωπευτικότητα και υψηλή εμπορική αποτελεσματικότητα, γεγονός που επιβεβαιώνω και εγώ προσωπικά, ανατρέχοντας στον Οκτώβριο του 2018, στην έκθεση «Πελοπόνησσος 2018», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κορίνθου, την πόλη μας. Ο μεγάλος αριθμός των εκθετών και των επισκεπτών επισφράγισαν το κύρος και τη δυναμική της διοργάνωσης.

Είναι η στιγμή να δημιουργήσουμε ένα εύφορο έδαφος, στο οποίο οι επιχειρήσεις θα μπορέσουν να αναπτύξουν την παραγωγή τους, να επενδύσουν στην καινοτομία, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να προσθέσουν αξία στην τοπική οικονομία.

Η «Πελοπόννησος Expo» αποτελεί γέφυρα σύνδεσης των επιχειρήσεων με τον τουρισμό και τον πολιτισμό. Είναι μια ευκαιρία για την πραγματοποίηση γόνιμων επιχειρηματικών επαφών, με στόχο τη δικτύωση και την ανάπτυξη αμοιβαία επωφελών συνεργασιών.

Οι επιχειρήσεις μπορούν και πρέπει να οδηγήσουν στη νέα εποχή της τοπικής οικονομίας. Εμείς από την πλευρά μας, τα επιμελητήρια της περιφέρειας της Πελοποννήσου, θα συνεχίσουμε να προχωρούμε δίπλα τους.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στη φετινή διοργάνωση «Πελοπόννησος Expo» του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και καλές δουλειές σε όλους τους συμμετέχοντες. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα τη στηρίξει με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz