Connect with us

Επικαιρότητα

Xmas night run Korinthos 2019

Published

on

Ελάτε μαζί να τρέξουμε στο 3o “XMAS NIGHT RUN KORINTHOS 2019“, των 2.5km & 5.2km, να φωτίσουμε τους δρόμους της Κορίνθου με θετική ενέργεια και να μεταφέρουμε σε όλους το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων! Ο Δήμος Κορινθίων, το ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων και το αθλητικό σωματείο «TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL», «TRI.C.C.C.» διοργανώνουν για τρίτη χρονιά στη Κόρινθο, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:00νυχτερινό δρομικό event δυο ξεχωριστών διαδρομών, που θα μας βάλει στο κλίμα των γιορτών, το χριστουγεννιάτικο 3ο «XMAS Night Run Korinthos 2019».

Το Event αυτό προσφέρει ξανά τη δυνατότητα σε όλους, να δουν την πόλη με μία διαφορετική οπτική. Οι κεντρικοί δρόμοι, η παραλιακή ζώνη και οι πεζόδρομοι θα φορέσουν τη γιορτινή και την αθλητική τους ενδυμασία και θα ετοιμαστούν να υποδεχθούν και πάλι εκατοντάδες δρομείς, εθελοντές και αθλητές.

Ελάτε μαζί να τρέξουμε και να φωτίσουμε τους δρόμους της Κορίνθου, με θετική ενέργεια και να μεταφέρουμε σε όλους το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων! Ζήσε αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Δηλώστε συμμετοχή

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz