Connect with us

Επικαιρότητα

Ημερίδα για τον Αυτισμό από το Σωματείο ΦΑΣΜΑ, στο Λουτράκι

Published

on

To Φάσμα Σωματείο Γονέων Παιδιών Με Αυτισμό & Asperger Κορινθίας συνεχίζοντας τη προσπάθεια να ενημερώσει όσους περισσότερους γίνεται για το Αυτισμό, ανακοινώνει την 3η Ημερίδα που θα γίνει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Η Ημερίδα είναι δωρεάν και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, επαγγελματίες και εκπαιδευόμενους στην ειδική αγωγή καθώς και όσους ενδιαφέρονται ή πρέπει να ενδιαφέρονται για το θέμα του Αυτισμού.

Οι εισηγητές και η θεματολογία της ημερίδας την καθιστούν ενδιαφέρουσα και επίκαιρη, με δεδομένη την φιλοσοφία του σωματείου μας να υπάρχει ενημέρωση του κορινθιακού κοινού, με εναλλαγή προσώπων και θεμάτων σε κάθε μας δράση.

Για πρώτη φορά συμπράττουν στην Ημερίδα ο Ροταριανός Όμιλος Κορίνθου (Rotary Club “Korinthos”) καθώς και το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα.

Για όσους επιθυμούν βεβαίωση παρακολούθησης από την Ημερίδα μετά το πέρας της, πρέπει να στείλουν τα εξής στοιχεία στο email: fasmakorinthos@gmail.com (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email).

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz