Connect with us

Επικαιρότητα

Ιερέας φέρνει αδέσποτα στην λειτουργιά για να μπορέσει να τους βρει σπίτι!

Published

on

Στη Γραβάτα της Βραζιλίας και συγκεκριμένα στην Ενορία της Αγίας Άννας, κάθε Κυριακή συμβαίνει κάτι πραγματικά απίστευτο!

Ο φιλόζωος ιερέας Paulo Araujo Gomes, επιτρέπει στα αδέσποτα της περιοχής, την είσοδο τους μέσα στην εκκλησία προσφέροντας τους έτσι ζεστασιά, προστασία και ίσως μια οικογένεια που θα τους χαρίσει ένα παντοτινό σπίτι.

Μάλιστα μέχρι να βρεθεί σπίτι τα αφήνει να κοιμούνται στο πρεσβυτέριο του.

Κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας τα σκυλάκια κάθονται ήσυχα, όμως δεν λοιπόν και οι στιγμές που ζητούν χάδια και την προσοχή από τους πιστούς, οι οποίοι δεν αντιστέκονται και χαρίζουν απλόχερα τα χάδια τους.

Φυσικά, ο ιερέας επιτρέπει στους ενορίτες αν θέλουν, να έχουν μαζί τους ο καθένας το δικό του ζωάκι, μέσα στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

«Θα είναι πάντα ελεύθερα να κοιμηθούν, να φάνε, να πιουν νερό και να βρίσκουν καταφύγιο και προστασία, γιατί εδώ είναι ο οίκος του Θεού και αυτά είναι Πλάσματα Του.

Εάν είμαι ο μεγαλύτερος αμαρτωλός και μπορώ να μπω, σκέψου αυτοί οι μικροί τετράποδοι άγγελοι. Κανένας δεν θα πειράξει τα προστατευόμενα μου», γράφει ο ιερέας στο Facebook και προτρέπει τους πιστούς φεύγοντας από την εκκλησία να προσθέσουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz