Connect with us

Αθλητισμός

Το γυναικείο βόλεϊ στην Κόρινθο ακούει σε ένα όνομα, ΑΣΠ Κόρινθος

Published

on

Η ομάδα που δημιουργήθηκε το 2005 από μια παρέα γονιών με πολύ μεράκι και φροντίδα, έχει μυήσει στο βόλεϊ και τις αρετές της ομαδικότητας και του αθλητισμού πλήθος κοριτσιών, χαρίζει στην πόλη έντονες συγκινήσεις και κατάφερε να παίζει στην Α1 κατηγορία τα τελευταία δύο χρόνια. Φέτος από την κατηγορία της Pre League κάνει νέο ξεκίνημα και θέτει ξανά υψηλούς στόχους. 

“Έγινε πολύ καλή δουλειά, περισσότερο από γονείς, δεν είμαστε επαγγελματική ομάδα” σημειώνει η αντιπρόεδρος Μαρία Βικτωράτου καλεσμένη στο στούντιο του My Radio 89,6 και στην εκπομπή της Έφης Ροκανά. 


Νέα διοίκηση, νέες παίκτριες, νέος προπονητής.

Φέτος η ομάδα, έχει κάνει 6 μεταγραφές, τη Πολίνα Λιουτίκοβα από Ουκρανία που παίζει διαγώνια, δύο ακραίες τη Στέλλα Λαγουδάκη και Σοφία Αποστολάκη από την Κρήτη, την Αφροδίτη Γιώτα κέντρο και από το Λουτράκι τις Μαρία Μιχαλά επίσης κέντρο και Έλσα Πατουχέα πασαδόρο. Νέος προπονητής ανέλαβε ο Άρης Ανδρεόπουλος. 

Κατερίνα Ελευθερίου

Η “μικρή” της γυναικείας ομάδας και αρχηγός των νεανίδων παίζει κέντρο και έμαθε βόλεϊ στον ΑΣΠ όπου και βρίσκεται για 9 συναπτά έτη. Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί την έχει κρατήσει κοντά στην ομάδα και έχει χτίσει σχέσεις ζωής με τους ανθρωπους του ΑΣΠ και τις συμπαίκτριες της. Πρόσφατα επιτυχούσα στις πανελλήνιες εξετάσεις σημειώνει πως η ενασχόληση της με το βόλεϊ την βοήθησαν να χαλαρώνει και να ξεκουράζει το μυαλό της απο την πίεση του διαβάσματος. 

Ειρήνη Βακάλογλου

Η Ειρήνη είναι 5 χρόνια στον ΑΣΠ στη θέση της πασαδόρου. Η καλή διάθεση, η στήριξη του κόσμου και η βοήθεια του σωματείου να προσφέρει όλα τα εφόδια στις παίκτριες για σωστή προπόνηση την κράτησαν στην ομάδα. Το να πέφτεις από μια κατηγορία και ειδικότερα από την κορυφαία κατηγορία είναι το μικρότερο κόστος από αυτά που έχει προσφέρει ο ΑΣΠ και στις παίκτριες και στην πόλη που περιμένει πράγματα από την ομάδα σημειώνει. 

Τι είναι αυτό λοιπόν που την έφερε κοντά στο βόλεϊ και τι είναι αυτό που μπορεί να φέρει και άλλα κορίτσια κοντά στον ΑΣΠ Κόρινθος; Τα συναισθήματα που βιώνει κανείς όταν παίζει βόλεϊ μας απαντά αφοπλιστικά. 

Στέλλα Λαγουδάκη

Η πολύπειρη Ρεθυμνιώτισα Στέλλα Λαγουδάκη έχει μια μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό βόλεϊ περνώντας από ομάδες όπως ΑΕΚ, ΠΑΟ, Πανιώνιος. Αυτό που την έκανε να έρθει στην Κόρινθο είναι ότι ένιωσε εκτίμηση και σεβασμό.  

Σοφία Αποστολάκη

Για τη Σοφία Αποστολάκη από τα Χανιά είναι η εμπιστοσύνη και το οικογενειακό κλίμα που την έφεραν κοντά στον ΑΣΠ.


Βόλεϊ για όλες τις ηλικίες

Τα τμήματα ξεκινούν με το Baby Volley για ηλικίες 4 έως 7 ετών με μικτά τμήματα όπου η διδασκαλία είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και ευφάνταστη προσομοιώνοντας τη μάθηση με το παιχνίδι. Ακολουθούν τα προ μίνι 8-10 ετών και μίνι 11-12 ετών. Τα αναπτυξιακά τμήτατα είναι από 13 ετών και άνω: παγκορασίδες, κορασίδες, νεάνιδες και φυσικά η γυναικεία ομάδα που αυτή την στιγμή παίζει Pro League.

Υπεύθυνοι προπονητές στις ακαδημίες είναι η Νάντια Παναγοπούλου η αρχηγός της γυναικείας ομάδας και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο Βόλεϊ και ο Δημήτρης Ηλιόπουλος ενώ στα αναπτυξιακά τμήματα προπονητής είναι ο Γιάννης Σούκουλης επίσης απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ.

Στη σκέψη της διοίκησης και η δημιουργία βινταζ ομάδας για μεγαλύτερες ηλικίες που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ

Με το βλέμμα στην Αγωνιστική της Pre League

Με την ολοκλήρωση του κύκλου των φιλικών παιχνιδιών η ομάδα μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η χημεία είναι καλή, τα φιλικά παιχνίδια πήγαν καλά και οι αθλήτριες ανεβάζουν ρυθμούς με το βλέμμα στην πρεμιέρα της Pre League με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στο Αιγάλεω την Κυριακή 13 Οκτώβρη.  

Όσο για τις Νεάνιδες, η αγωνιστική τους ξεκίνησε νικηφόρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου απέναντι στον ΑΟ Ποσειδών με 3-0 σετ.

Για να παρακολουθείς την πορεία της ομάδας, να μαθαίνεις όλα τα νέα αλλά και για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις ακαδημίες μπες εδώ: https://korinthosvolley.gr/

Κάνε like και στη σελίδα τους στο fb εδώ: https://www.facebook.com/aspkorinthos/

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz