Connect with us

Ελλάδα

Συνέντευξη George Dask – Το Tatoo είναι Έρωτας η Λαγνεία?

Published

on

Πριν μερικές ημέρες στο studio του My Radio 89,6 φιλοξενήσαμε τον George Dask. Ένας από τους πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες της δερματοστιξίας μας περιήγησε στον κόσμο του Tatto και μας μίλησε για την τέχνη του, μια τέχνη την οποία αγαπά και απ’ότι φαίνεται αυτή του το ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο. Τελικά τι είναι το tatoo? Τέχνη, μόδα, ταμπού, must, άποψη?

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος, George Dask όπως είναι γνωστός στον κύκλο των tatto artists στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό μας διαφωτίζει σε όλα αυτά στην συνέντευξη που μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί…

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης τατουάζ με 8 διεθνή και ευρωπαϊκά βραβεία. Αν και σπούδασε κλασική φιλολογία, αποφάσισε να ακολουθήσει το ταλέντο του και τη μεγάλη του αγάπη για τη ζωγραφική.

Η ζωγραφική είναι τα πάντα για αυτόν όπως λέει… Ξεκίνησε σαν αυτόματη ανάγκη από τα πρώτα παιδικά χρόνια και μετεξελίχθηκε σε διάφορους τομείς και όλη τη διάρκεια της ζωής του… Συγγραφή εκτέλεση και σχεδιασμός κόμικ,, διαγωνισμοί ζωγραφικής,, παρουσιάσεις έργων σε gallery κάθε χρόνο,, πειραματισμό με κάθε μορφής υλικό από την κλασσική ζωγραφική μέχρι και τον εξπρεσιονισμό που μετέφερε και στην δερματοστιξια..

Η εκμάθηση της τέχνης της Δερμογραφίας έγινε δίπλα σε ονόματα παγκόσμιας κλάσης όπως οι Αrtist Thomas Charli Jarlier, Μateo Pasquallin, Val Tatboo με στόχο την βελτίωση στο τεχνικό κομμάτι αλλά και στην καλλιτεχνική οπτική. Συνεχίζοντας την εξέλιξή του πέρασε από τα καλύτερα Studio της Ευρώπης (Γερμανία, Πολωνία, Αυστρία και Ιρλανδία) όπου και ειδικεύτηκε στην τεχνική Αbstract ρεαλισμού, με Custom Project και ειδική σημασία στην χωροταξία σώματος και αρμονίας της ροής του σχεδίου σε σχέση με αυτό. Με την ίδια λογική πέρασε και στην κάλυψη ουλών και στο Medical tattoo.. Η ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο αντικείμενο μας λέει ήταν τυχαία, μιας και του το ζητούσαν συχνά. Έτσι το Cover Scars τον ώθησε στο να αναπτύξει μια λογική με βάση την αρμονική κάλυψη ουλών.. Αναδόμηση θηλής κάλυψη ουλών και οτιδήποτε θέτει το τατουάζ στην υπηρεσία της ψυχικής ικανοποίησης πρώτα του ανθρώπου..

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz