Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Η απάντηση Νανόπουλου στα «Βρώμικα προεκλογικά παιχνίδια»

Published

on

Χθες αργά το βράδυ δημοσιεύθηκε στο protothema.gr άρθρο με τίτλο «Υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου κατηγορείται για κατάχρηση δημοσίου χρήματος». Το άρθρο μέσα σε λίγη ώρα κατέβηκε από το site, αν και πρόλαβε να αναδημοσιευθεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κάποιων υποψηφίων.

Ο Βασίλης Νανόπουλος, είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο κατηγορείται για κατάχρηση δημοσίου χρήματος στην διάρκεια της θητείας του στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Πόσο όμως ευσταθεί η συγκεκριμένη είδηση;

«Ουδεμία σχέση» απαντά σήμερα ο Βασίλης Νανόπουλος. Και αφήνει να εννοηθεί  πως πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τέχνασμα των αντιπάλων του προκειμένου να ρίξουν λάσπη στο όνομά του.

Διευκρινίζει πως η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά την πεντάμηνη θητεία του στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς και ουδεμία σχέση έχει με το Επιμελητήριο Κορινθίας και αφετέρου πρόκειται για κλήση να εμφανιστεί στον ανακριτή και όχι δίκη.

Κλείνοντας ο Βασίλης Νανόπουλος τονίζει: «Λυπόμαστε για το κατάντημα των πολιτικών μας αντιπάλων που αναμεταδίδουν τη σχετική συκοφαντία, για το Επιμελητήριο Κορινθίας και το πρόσωπό του. Παραδίδουμετους συκοφάντες και λασπολόγους στην κρίση της Δικαιοσύνης και στην κρίση των πολιτών οι οποίοι θα δώσουν την απάντησή τους στις προσεχείς εκλογές, δίνοντας στον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θριαμβευτική νίκη».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της απάντησης του υποψήφιο δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου:

Αναφορικά με το έκνομο, συκοφαντικό και κατάπτυστο δημοσίευμα που αναρτήθηκε για ελάχιστο χρονικό διάστημα σε διάφορες ιστοσελίδες, αναφορικά με κλήση του Υποψήφιου Δημάρχου, Βασίλη Νανόπουλου για εμφάνιση στην κυρία Ανακρίτρια Πειραιώς, γνωστοποιούμε σε όλους τα κάτωθι:

  1. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ κατάχρηση δημοσίου χρήματος που σχετίζεται με το πρόσωπο του Βασίλη Νανόπουλου.
  2. Η υπόθεση αφορά την πεντάμηνη θητεία του στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς από τον Ιούλιο του 2009 έως τον Δεκέμβριο του 2009, ως ΑΠΛΟ -ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ μέλος του ΔΣ αυτού, για ανακατασκευή αποθήκης που εξελίχθηκε πριν το διορισμό του και σε κατασκευή κτιρίου διοίκησης που επίσης αποφασίστηκε και εξελίχθηκε προ της ανάληψης των καθηκόντων του.
  3. Εγκρίσεις για τα εν λόγω έργα δόθηκαν από την Βουλή, την τότε Κυβέρνηση και όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα με το ν. 4405/2016 η Βουλή των Ελλήνων έκρινε ότι τα έργα αυτά ήταν επωφελή για το Ελληνικό Δημόσιο ως περιουσιακά στοιχεία του, που παραχωρήθηκαν με την σύμβαση ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ.
  4. Ακόμη έχουν κληθεί για εξηγήσεις συνολικά περί τα 60 άτομα,στελέχη προηγούμενων διοικήσεων.
  5. Είναι φανερό ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ υπάρχει μεταξύ της ως άνω εκκρεμότητας και της θητείας του στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και τη διαφάνεια που χαρακτηρίζει την διοίκηση από μέρους του επί 11 έτη.
  6. Θα αναζητηθούν άμεσα ποινικές και αστικές ευθύνες από τους υπευθύνους για τις σε βάρος του ανακρίβειες και συκοφαντίες απ’ όπου και αν προέρχονται.
  7. Λυπόμαστε για το κατάντημα των πολιτικών μας αντιπάλων που αναμεταδίδουν τη σχετική συκοφαντία, για το Επιμελητήριο Κορινθίας και το πρόσωπό του. Παραδίδουμε τους συκοφάντες και λασπολόγους στην κρίση της Δικαιοσύνης και στην κρίση των πολιτών οι οποίοι θα δώσουν την απάντησή τους στις προσεχείς εκλογές, δίνοντας στον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θριαμβευτική νίκη.
  8. Ουδείς μπορεί υποβολιμαία και με τέτοια τεχνάσματα να σταματήσει τον επικεφαλής και το Συνδυασμό μας από την εκλογική νίκη που είναι πλέον αδιαμφισβήτητη.

ΣΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑ.

Γραφείο Τύπου ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz