Connect with us

Ελλάδα

Ανταποκρίθηκαν τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην πρόσκληση για την εκδήλωση που αφορά το νέο πρόγραμμα Leader (Φωτο)

Published

on

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, στο Επιμελητήριο Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε  ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την 1η Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Μέτρο 19 «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD) – LEADER».

Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, ο Συντονιστής του Τοπικού Προγράμματος CLLD/ LEADER κ. Γιώργος Κωστούρος  και τα στελέχη της ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ κ. Κων/νος Καρλής,     κα. Εύη Λίακα, κα. Μαριάννα Σωτηροπούλου και πλήθος επιχειρηματιών και λοιπών ενδιαφερόμενων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση και καλωσορίζοντας τα στελέχη της ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ είπε χαρακτηριστικά:

Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης LEADER αφορά επενδύσεις ιδιωτικού χαρακτήρα για  όλη την Κορινθία, εκτός της πόλης της Κορίνθου, που αντιμετωπίζουν σημαντικά αναπτυξιακά προβλήματα με στόχο τη αντιμετώπιση της αναπτυξιακής τους υστέρησης.

ο νέο πρόγραμμα Leader προωθεί τις ενέργειες συνεργασίας και δικτύωσης, την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της αλυσίδας του αγροδιατροφικού τομέα, την ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων και την στήριξη της δημιουργίας, εκσυγχρονισμού και επέκτασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα LEADER μπορεί να δώσει έως 600.000 ευρώ επένδυση με ποσοστό ενίσχυσης που μπορεί να φτάσει το 65%.

Επισήμανε:  η διοίκηση και τα στελέχη του επιμελητήριου είμαστε πάντα κοντά στα μέλη μας αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να δημιουργήσει την δική του επιχείρηση.

Στόχος μας  είναι να πετύχουμε  τα μέγιστα οφέλη για το  συμφέρον των μελών μας και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Από τη μεριά του ο Συντονιστής του Τοπικού Προγράμματος CLLD/ LEADER κ. Γιώργος Κωστούρος  στην αρχή της ομιλίας του εξέφρασε την ικανοποίησή του σχετικά με τη μεγάλη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν νέοι επιχειρηματίες. Στη συνέχεια έδωσε αρκετές σημαντικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και απάντησε στα ερωτήματα του κοινού διεξοδικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ακολουθήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ https://www.anvope.gr/.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz