Connect with us

Ατζέντα

Oι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις στο MET Gala της Νέα Υόρκη

Published

on

ΜΕΤ GALA .. Μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία γεγονότα Μόδας στο οποίο ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ οι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.

Εξαιρετικά θεαματικό και ευφάνταστο ήταν το φετινό κόκκινο χαλί του MET Gala με την συνθήκη του Κάμπου να πρωταγωνιστεί σε όλα τα καθόλου απλά outfits των καλεσμένων.

Ο ορισμός της εκκεντρικότητας και της φαντασίας χτυπά στην Νέα Υόρκη.

Τα ρούχα των σταρ είχαν να στείλουν πολλά μηνύματα. Ειρωνεία, χιούμορ, θεατρικότητα και υπερβολή, αλλά και τόλμη κυριάρχησαν στο φετινό event. H τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία έφτασε ντυμένη με ένα ροζ ογκώδες φόρεμα έδειξε με μοναδικό τρόπο πως δικαίως κατείχε όσο κανείς την καλύτερη ερμηνεία του «Camp: Notes on Fashion».  

Δεκάδες φωτογράφοι είχαν παραταχθεί στα σκαλιά της εισόδου του Μουσείου για να απαθανατίσουν τη μεγαλύτερη προσέλευση διάσημων που συναντά κανείς σε event. Οι σταρ που είχαν προσκληθεί του αποζημίωσαν γνωρίζοντας πως για πολλές ημέρες, αυτό θα είναι το θέμα για το οποίο θα μιλά όλος ο κόσμος της μόδας 

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz