Connect with us

Ατζέντα

Οι Μικροί Κηπουροί με πινέλα στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Published

on

Αν σας αρέσει η ζωγραφική αλλά και η κηπουρική καταφθάνει για εσάς ένα από τα πιο ωραία εικαστικά εργαστήρια για να συνδυάσετε αυτά τα δύο πεδία και παράλληλα να μάθετε πως να φροντίζετε τα λουλούδια με τον καλύτερο τρόπο.

Κυριακή 5 Μαϊου .. Μία μέρα ιδανική για μικρούς και μεγάλους, για οικογένειες και παιδιά και όχι μόνο. Στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου στήνεται το αγαπημένο υπαίθριο εργαστήριο κηπουρικής όπου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν στους υπαίθριους χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων κάτω από το ζεστό ανοιξιάτικο ήλιο.

Technopolis

Παιδιά 3-10 ετών εμπνέονται από το παλιό εργοστάσιο φωταερίου, παίρνουν τα πινέλα τους και ζωγραφίζουν μικρές κεραμικές γλάστρες. Στη συνέχεια, γίνονται «μικροί κηπουροί» και φυτεύουν στα γλαστράκια τους πολύχρωμα λουλούδια ενώ μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα για τη φροντίδα τους.

Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας: διάθεση, φαντασία και κατάλληλα ρούχα. «Μικροί κηπουροί με πινέλα» της Αθήνας ετοιμαστείτε να λερωθούμε!

Technopolis

Για οικογένειες και παιδιά 3-10 ετών
Πότε: Κυριακή 05 Μαΐου 2019
Ώρες: 11.00-12.00
Κόστος Συμμετοχής: 7 ευρώ/παιδί
Σημείο συνάντησης: Παιδική χαρά, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2130109325!

*Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, μπορείτε να ανακαλύψετε τη νέα αισθητηριακή διαδρομή του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και να μάθετε την ιστορία του παλιού εργοστασίου φωταερίου μέσα από το συναρπαστικό κόσμο των αισθήσεων.


T


Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz