Connect with us

Κορινθία

Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Published

on

Την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης» θα πραγματοποιηθεί από τον διεθνώς αναγνωρισμένο ορθοπεδικό χειρουργό, κ. Θωμάς Πατσιαούρας, Πρόεδρο του τμήματος σπονδυλικής στήλης  ΕΕΧΟΤ και Διευθυντής της Ε’ ορθοπεδικής κλινικής του Ασκληπιείου Βούλας ένα μάθημα για όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την οστεοπόρωση και όλων των άλλων παθήσεων που απειλούν την σπονδυλική στήλη.

Πρόκειται για ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον μάθημα, αφού η οστεοπόρωση που απειλεί όχι μόνο γυναίκες αλλά και τους άντρες έχει εξελιχθεί στην σιωπηλή μάστιγα, στην σιωπηλή επιδημία της εποχής μας. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για την έγκαιρη πρόληψη και αντιμετώπιση και της οστεοπόρωσης αλλά και όλων των άλλων παθήσεων που απειλούν την υγεία της σπονδυλικής στήλης.

Και όλοι γνωρίζουμε καλά, πόσο βασανιστικά και επώδυνα είναι τα προβλήματα που δυσκολεύουν καθημερινά την σωστή λειτουργία της σπονδυλικής στήλης που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της υγείας και της στήριξης του ανθρώπινου σώματος.


Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz