Connect with us

Ελλάδα

22 κλοπές σε Στερεά, Θεσσαλία και Ήπειρο

Published

on

Σύμφωνα με τα στοιχεία υπολογίζεται ότι από τις 11 τετελεσμένες κλοπές οι δράστες είχαν αποκομίσει ποσό άνω των 48.000 ευρώ – Ταυτοποιήθηκαν εννέα μέλη της συμμορίας.

Συμμορία η οποία δεν είχε γεωγραφικά όρια αφού χτυπούσε τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2017 σε περιοχές των νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Φθιώτιδας και Ιωαννίνων όπου είχαν πραγματοποιήσει συνολικά 11 κλοπές και άλλες τόσες απόπειρες.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ελασσόνας, ύστερα από πολύμηνες έρευνες εξιχνίασαν τη δράση της εγκληματικής ομάδας και ταυτοποίησαν τα εννέα μέλη της ηλικίας 20 ως 46 χρόνων που, προσποιούνταν τους πλανόδιους πωλητές ή τους γνωστούς συγγενικών προσώπων και έμπαιναν σε σπίτια όπου έκλεβαν χρήματα και τιμαλφή.

Μάλιστα, υπολογίζεται ότι από τις 11 τετελεσμένες κλοπές, είχαν αποκομίσει όφελος άνω των 48.000 ευρώ! Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.

πηγή – Πρώτο Θέμα

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz