Connect with us

Επικαιρότητα

Πάει τους γονείς του σε δίκη γιατί του πέταξαν τα περιοδικά πορνό

Published

on

Αγωγή σε βάρος των γονιών του επειδή του πέταξαν την τεράστια συλλογή από περιοδικά και ταινίες πορνό κατέθεσε ένας 40χρονος από την Ιντιάνα των ΗΠΑ. Η εκτιμώμενη αξία της συλλογής ανέρχεται σε 29.000 δολάρια (περίπου 25.700 ευρώ).

Η αγωγή κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μίσιγκαν, όπου είχε εγκατασταθεί με τους γονείς του το 2016 έπειτα από το διαζύγιό του. Όπως ισχυρίζεται, πέρασαν 10 μήνες για να φύγει εκ νέου από το σπίτι των γονιών του. 

Η νέα του κατοικία ήταν στην πόλη Μάνσι της Ιντιάνα, όπου και οι γονείς του έστειλαν τα πράγματά του. Μόνο που έλειπαν 12 κούτες με το επίμαχο υλικό. Ο 40χρονος προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, ωστόσο ο εισαγγελέας της κομητείας της Οτάβα αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη.

Στην αγωγή περιλαμβάνεται το απόσπασμα από ένα e-mail του πατέρα του, ο οποίος γράφει στον γιο του: «Σου έκανα μεγάλη χάρη που ξεφορτώθηκα όλα αυτά».

Ο 40χρονος ζητεί από τους γονείς του ως αποζημίωση σχεδόν την τριπλάσια αξία της αγαπημένης του συλλογής, δηλαδή περίπου 87.000 δολάρια.

Πηγή: athensvoice.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz