Connect with us

Ελλάδα

“Ανυπακοή σε ότι αποδομεί την Ευρώπη” το μήνυμα του Βαρουφάκη

Published

on

Το πρόγραμμα και τους στόχους του ΜέΡΑ25 παρουσίασαν ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη Σοφία Σακοράφα και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Ευαγγελία Αποστολοπούλου και Βασίλη Πανταζή, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 στην Κόρινθο, στο Δημαρχείο της πόλης. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό τα μέλη της πολιτικής γραμματείας ΜέΡΑ25  Έρικ-Μιλτιάδης Έντμαν, Γιόχεν Σουλτ και Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 κος Βαρουφάκης με την ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια για την ευρωβουλή κα Σακοράφα αναφέρθηκαν στην παρούσα πολιτική διαχείρηση της κρίσης στην ευρώπη σημειώνοντας την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή πορείας και ρωγμή σε αυτό που λέγεται ότι δεν μπορεί να αλλάξει.

Παρόντες, συνεπείς και ενεργούς κάλεσε τους πολίτες να είναι σε αυτές τις εκλογές η κα Σακοράφα τονίζοντας ότι είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

ΣοφΊα Σακοράφα / Ευρωβουλευτής ΜέΡΑ25

Με τη σειρά του ο κος Βαρουφάκης σημείωσε πως απειλή για την Ελλάδα και τη Ευρώπη είναι ο μαξιμαλισμός και ενδοτισμός μαζί, ένας συνδυασμός που χαρακτηρίζει το σημερινό πολιτικό κατεστημένο. Πρόταση του ΜέΡΑ25 είναι υπευθυνότητα, μετριοπάθεια, συγκεκριμένες ρεαλιστικές προτάσεις αλλά και ανυπακοή σε αυτά που αποδομούν την ευρώπη.

Γιάνης Βαρουφάκης / Γραμματέας ΜέΡΑ25

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες πολιτών.

Της Έφης Ροκανά

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz