Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Συνέντευξη του Βασίλη Γεώργαρη για την υποψηφιότητα του ως υπ.Δημοτικός Σύμβουλος στον δήμο Κορινθίων με τον Συνδυασμό “Δύναμη Εξέλιξης”.

Published

on

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο MyPressnet.gr βρέθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο Κορινθίων, Βασίλης Γεώργαρης με τον συνδυασμό “Δύναμη Ευθύνης” που ηγείται ο Πελοπίδας Καλλίρης. Μία από τις ερωτήσεις που τέθηκαν στον Κο Γεώργαρη ήταν το γιατί θέλει να ασχοληθεί με τα δημοτικά δρώμενα.

Απαντώντας ότι θέλει να εμπλακεί στα δημοτικά για τον τόπο που αγαπάει για τον τόπο που γεννήθηκε, για τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον στην πόλη μας, αυτός είναι ξεκάθαρα ο λόγος.

Μαζί με τον συνδυασμό «Δύναμη Εξέλιξης» του Π.Καλλίρη, όπου είναι ένας μικτός συνδυασμός με όλες τις επαγγελματικές τάξεις, έχοντας το σοβαρό πλεονέκτημα του επιχειρείν, δηλαδή εκπροσώπους από την καρδιά της αγοράς της πόλη. Είναι ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός όπου δίνει το μήνυμα στο που θέλουμε να οδηγήσουμε την πόλη.

Ο κάθε επαγγελματίας βλέπει με διαφορετικό τρόπο από τη μεριά του τα καθημερινά προβλήματα και έτσι μπορούμε να έχουμε πληρέστερη εικόνα στο τι είναι αυτό που ακριβώς έχει ανάγκη ο δήμος μας. Θέλουμε να κάνουμε πράξη το αυτονόητο και να συνεχίσουμε το ότι καλό υπάρχει και έχει γίνει μέχρι τώρα, χωρίς να μηδενιστεί τίποτα. Ερχόμαστε να προσθέσουμε και να εξελίξουμε.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz