Connect with us

Uncategorized

Αντώνης Φλέσσας και Τάκης Παππάς στο πλευρό του Πελοπίδα Καλλίρη

Published

on

Δύο ακόμα υποψήφιους που θα ενισχύσουν το συνδυασμό του παρουσίασε ο Πελοπίδας Καλλίρης.

Ο πρώτος είναι ο Αντώνης Φλέσσας. Φοίτησε στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Διετέλεσε εξωτερικός συνεργάτης στην εταιρία Galanis Sports Data για πέντε χρόνια, και μέσω αυτής ανέλαβε το υπεύθυνο πόστο του Διαχειριστή Τεχνολογίας Εγκατάστασης (VTM) του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στα Special Olympics 2011 Test Events που διοργανώθηκαν στην Αθήνα.

Πιστεύοντας ότι μόνο η παραγωγή θα βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από την κρίση και γνωρίζοντας την δυναμική του πρωτογενή τομέα και την σημασία του στην οικονομία μας, οραματίστηκε μαζί με την οικογένειά του την δημιουργία μιας σύγχρονης και πρότυπης μονάδος παραγωγής και επεξεργασίας πρόβειου γάλακτος.  Μετά από διαρκή έρευνα και σχεδιασμό, ξεκίνησε υπό την διεύθυνση του η λειτουργία της το 2015 όπου εργάζεται με αφοσίωση συμμετέχοντας σε όλες τις παραγωγικές διαδικασίες, επιδιώκοντας μέσω της διαρκούς του εμπειρίας, της μόρφωσης και της δημιουργικής σκέψης, την γενετική βελτίωση των παραγωγικών του ζώων αλλά και την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό από παιδί και το 2015 πήρε δίπλωμα προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA Β’. Υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες της Κόρινθος 2006 και ΠΑΣ Κόρινθος, και στο παιδικό αλλά και Αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα Κορίνθου.

Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Τάκης Παππάς.

Ο Τάκης Παππάς γεννήθηκε στην Κόρινθο. Είναι γιός του μεγάλου Κορίνθιου τερματοφύλακα της ιστορικής Μπάρτσας, Σταύρου Παππά. Ο Τάκης Παππάς έκανε μία εξαιρετική καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και επί σειρά ετών αγωνίσθηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία. Ξεκίνησε από την Κόρινθο και έπειτα συνέχισε την καριέρα του στον Παναργειακό, τον Ατρόμητο και τον Πατραϊκό πριν γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο με την Χαλκηδόνα.

Είναι ακόμα ενεργός ποδοσφαιρικά και έχει προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει με επιτυχία αθλητικά events. Επίσης, αθλεί νέους ποδοσφαιριστές με ταλέντο κάνοντας personal training μόνο για ποδόσφαιρο.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz