Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Εξελίξεις με ξυλοδαρμό 23χρονου, Κόρινθο: Αποσωληνώθηκε-Προφυλακίσθηκε ένα άτομο

Published

on

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του korinthia24.gr, από την πρώτη στιγμή της είδησης, του βάναυσου ξυλοδαρμού τους 23χρονου σε γνωστό μπαρ, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, η Κόρινθος στην κυριολεξία «πάγωσε».

Ενα 23χρονο παιδί, παραλίγο να πεθάνει όταν δέχθηκε ανελέητα χτυπήματα στο κεφάλι, μετά από καυγά σε γνωστό μπαρ της πόλης. Αποτέλεσμα να καταπίνει αίμα κινδυνεύοντας να πάθει αναρρόφηση ενώ του γύρισε και η γλώσσα. Ευτυχώς ένας υπάλληλος παρακείμενου καταστηματος, γνωρίζοντας πρώτες βοήθειες, γύρισε το παιδί στο πλάι και επανέφερε τη γλώσσα του.

Κόρινθος: Στον εισαγγελέα οι τέσσερις νεαροί που έδειραν τον 24χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο 23χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου οι γιατροί έκριναν ιδιαίτερα κρίσιμη την κατάστασή του αποφασίζοντας ότι ο νεαρός έπρεπε να διακομισθεί εσπευσμένα στην ΑΘΗΝΑ.

Διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Βούλας, όπου διασωληνώθηκε. Η κατάσταση του νεαρού κρίθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη και επικίνδυνη για τη ζωή του τις πρώτες ώρες γι΄αυτό οι γιατροί τον υπέβαλλαν σε τεχνητό κώμα.

40 κατάγματα στο κεφάλι επέφεραν οι κλωτσιές που δέχθηκε ο 23χρονος, σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα του.

ΑΠΟΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ

Μετά από 5 ημέρες τα νέα για την υγεία του 23χρονου παιδιού είναι καλύτερα! Οι γιατροί χθες τον αποσωλήνωσαν, εκφράζοντας όμως συγκρατημένη αισιοδοξία διότι ακόμα δεν ξέρουν τι βλάβες μπορεί να έχουν επιφέρει τα ανελέητα χτυπήματα στο κεφάλι.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ

Η Εισαγγελία Κορίνθου, εξέτασε όλο το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και παρακείμενων καταστημάτων ενώ κάλεσε για κατάθεση αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν ηλικίας 20-32 ετών και απολογήθηκαν ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέως στην Κόρινθο.

ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Κρίθηκε μετά τις απολογίες τους, αργά χθες το βράδυ, να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Προφυλακίσθηκε ο 23χρονος παιδικός φίλος του άτυχου νεαρού που είχε άμεση εμπλοκή με το περιστατικό.

Πηγή: korinthia24.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz