Connect with us

Κοινωνία

Κόρινθος: Στον εισαγγελέα οι τέσσερις νεαροί που έδειραν τον 24χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Published

on

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ένα αποτρόπαια βίαιο περιστατικό συνέβη σε κέντρο διασκέδασης στην Κόρινθο, με θύμα έναν 24χρονο.

Το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο μπαρ όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 23χρονος και η παρέα του διαπληκτίστηκαν με έναν άλλο θαμώνα του μαγαζιού. Η ένταση κλιμακώθηκε με εκατέρωθεν σπρωξίματα και προκλήσεις, που οδήγησαν σε έναν άγριο καυγά έξω απ’ το μαγαζί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ξυλοδαρμός που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα βίαιος, με τον 23χρονο να δέχεται πολλαπλές γροθιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο 23χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, ανίκανος να αντιδράσει.

Το παιδί διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώνοντας οι γιατροί την κρισιμότητα της κατάστασης, έκριναν την εσπευσμένη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διασωληνώθηκε. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη έως σήμερα.

Απολογία 4 ατόμων στον εισαγγελέα

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα 4 άτομα, ηλικίας από 20-32 ετών με σκοπό να απολογηθούν για το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού νεαρού σε γνωστό μπαρ της Κορίνθου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ο νεαρός να χαροπαλεύει για την ζωή του.

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο νεαρός κυρίως από δυο άτομα τα οποία έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων ήταν τόσο δυνατά και άγρια που άφησαν το παιδί αιμόφυρτο και αναίσθητο στο πεζοδρόμιο.

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα.

sfedona.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz