Connect with us

Ελλάδα

Κτήμα Λάας: Εκεί που η Φύση και η Τέχνη γίνονται ένα

Published

on

Μόλις λίγα λεπτά από την Αθήνα, στην κορυφή του λόφου της Παιανίας, το Κτήμα Λάας προσφέρει έναν μοναδικό χώρο για αξέχαστες εκδηλώσεις. Με το όνομά του να σημαίνει «πέτρα» στην ομηρική διάλεκτο, το κτήμα εκτείνεται σε 20 στρέμματα γεμάτα αμπελώνες, οπωροφόρα δέντρα και υπέροχη θέα στην Αττική, ενώ η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του συνδυάζεται με φυσικά υλικά και έργα τέχνης.

Γαστρονομικές Δημιουργίες από το Δειπνοσοφιστήριον Catering
Αυτό που απογειώνει την εμπειρία στο Κτήμα Λάας είναι η συνεργασία του με το Δειπνοσοφιστήριον. Γνωστό για την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία του, το Δειπνοσοφιστήριον προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που μετατρέπει κάθε εκδήλωση σε μια γιορτή των αισθήσεων.

Οι γευστικές δημιουργίες τους συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα, χρησιμοποιώντας φρέσκα και ποιοτικά υλικά που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Αν αναζητάτε έναν χώρο που συνδυάζει φυσική ομορφιά, πολιτιστική κληρονομιά και κορυφαία γαστρονομία, το Κτήμα Λάας είναι η ιδανική επιλογή. Εδώ, κάθε εκδήλωση μετατρέπεται σε μια αξέχαστη εμπειρία, χάρη στην αρμονία του περιβάλλοντος και την εξαιρετική φροντίδα του Δειπνοσοφιστήριον Catering.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τις στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας για πάντα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:
Μάτσα 17, Κηφισιά, 14564
Τ: 210-6206155 | Ε: info@dipnosofistirion.gr
www.dipnosofistirion.gr / FB | IG | Pinterest | LinkedIn | YouTube

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz