Connect with us

Ζωή

Πρωτοψάλτη: Σήμερα γίνεται 70 ετών! Ο άγνωστος γάμος & η παραδοχή: «Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί»!

Published

on

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σήμερα (18/10) έχει γενέθλια και υποδέχεται μία νέα δεκαετία ζωής της. Μία ζωή γεμάτη επιτυχίες, μουσική αλλά και έναν άγνωστο γάμο αλλά και ένα ανεκπλήρωτο όνειρο, αυτό της απόκτησης ενός παιδιού.

Σήμερα λοιπόν η μεγάλη ερμηνεύτρια κλείνει τα 70 της χρόνια. Το πραγματικό της όνομα είναι Άλκηστις-Σεβαστή Αττικιουζέλογλου και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Εκεί ασχολήθηκε με τη μουσική αλλά και με τον αθλητισμό, την άλλη μεγάλη της αγάπη.

 

alkistisprotopsalti_1726075998_3454898338963454629_2000966038.jpg

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην πρώτη δημοτικού λίγο πριν φύγει από το σπίτι για το σχολείο όπου φοιτούσε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Σε σπάνια συνέντευξή της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μιλάει για την οικογένεια που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που τη λύγισαν…

Αν δεν απατώμαι, έχετε κάνει έναν γάμο. Με την ιδέα της οικογένειας δεν φλερτάρατε ποτέ;

«Ναι, έχω κάνει κι έναν γάμο. Ήταν μια υπέροχη δεκαετία που ευτυχώς ο κύκλος της έκλεισε ειρηνικά και ο καθένας πήγε σε ξεχωριστά μονοπάτια. Διαπίστωσα ότι είναι πολύ σημαντικό να παραμένει η φιλία μετά από μια μακρόχρονη σχέση. Όσο για το ζήτημα “παιδί”, μετάνιωσα που δεν έκανα, γι’ αυτό και αναζητώ να είμαι κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη και να γίνομαι η φωνή που εκείνα δεν έχουν… Είναι και αυτό μια μεγάλη ισορροπία στη ζωή μου».

6Z3A2941.jpg

Δίνετε την αίσθηση ενός ανθρώπου φύσει αισιόδοξου. Ποιες είναι οι στιγμές που σας λύγισαν;

«Είμαι αισιόδοξη και πάντα η θετική σκέψη κυριαρχεί. Ο θάνατος των γονιών μου και αγαπημένων φίλων – αυτό το “για πάντα” με λυγίζει, δεν το αντέχω…».

Κρίση ηλικίας περάσατε ποτέ;

«Δεν έχω καμία αγωνία για τις ρυτίδες μου, τις εξωτερικές ή και τις εσωτερικές, είναι τα μετάλλια της ζωής μου. (χαμογελά) Υπάρχουν κάποιες τέτοιες σκέψεις φυσικά, αλλά ευτυχώς σε υγιείς δόσεις… Προς το παρόν απολαμβάνω όλο το “παιχνίδι με τον χρόνο”, γνωρίζοντας ότι βρίσκομαι στο δεύτερο ημίχρονο. Γενικά θα έλεγα ότι είμαι αθεράπευτα ερωτευμένη με τη ζωή και το φως».

Στον Θεό πιστεύετε;

«Φυσικά και πιστεύω πολύ και έχω έναν δικό μου τρόπο προσευχής…»

Πηγή: BHMAgazino

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz