Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Καταγγελίες Νανόπουλου για δημοτική αρχή με “ονοματεπώνυμο”: “Θα διώξετε τους παραβατικούς συνεργάτες σας;”

Published

on

Ο Βασίλης Νανόπουλος και η Συμμαχία Πολιτών δημοσίευσαν Δελτίο τύπου, καταγγέλλοντας τόσο τη δημοτική αρχή του κ. Σταυρέλη όσο και ονόματα που τη στελεχώνουν.

Νανόπουλος: “Προτεραιότητα στον ΠΑΣ Κόρινθος ΝΑΙ-Αποκλειστικότητα ΟΧΙ”

Διαβάστε αναλυτικά:

Κ. Σταυρέλη-Μπογκοτά θα γίνει η Κόρινθος αν δεν διώξετε τους παραβατικούς συνεργάτες σας.

Ο ένας χθες-δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος μαζί σας και ορισμένος από σας υπεύθυνος για τη λειτουργία του δημοτικού αθλητικού κέντρου, δέρνει οικογενειάρχη μπροστά σε 50 παιδιά και γονείς.

Ο άλλος τοπικός σύμβουλος Κόρφου εκλεγμένος μαζί σας που προσλήφθηκε από τη δημοτική σας αρχή για να εισπράττει τα τέλη ελλιμενισμού σκαφών στον Κόρφο, αντί να αποδίδει στο λιμενικό ταμείο τα έσοδα κρατά για τον εαυτό του σημαντικό μέρος τους Αληθεύει η όχι?

Η πρόεδρος της Αρχαίας Κορίνθου εκλεγμένη μαζί σας αγνοεί την πλειοψηφία του τοπικού συμβουλίου κατ’ εντολή σας όπως λέει.

Αν δεν διώξετε από δίπλα σας τους παραβατικούς συνεργάτες σας η κατάσταση σε λίγο στην Κόρινθο θα θυμίζει την πρωτεύουσα της Κολομβίας.

ΥΓ. Μη μας πείτε ότι θα περιμένετε να αποφανθεί η δικαιοσύνη μετά από χρόνια, ρωτήστε τους αυτόπτες μάρτυρες δικούς σας ανθρώπους αν αληθεύουν τα παραπάνω.

https://mypressnet.gr/nero-korinthos/

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz