Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Χρίστος Δήμας: Πρόσληψη 62 αστυνομικών στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας

Published

on

Ο Υφυπουργός Εθν. Οικονομίας & Οικονομικών και Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας, ανακοίνωσε την ενίσχυση της Αστυνομίας Κορίνθου με 62 αστυνομικούς.

Χρίστος Δήμας στη Γενική Συνέλευση ΠΟΕΕ στο Κιάτο: “Μειώσεις φόρων και ενίσχυση Αστυνομίας” (video, photos)

Διαβάστε αναλυτικά:

Ενισχύεται με 62 αστυνομικούς για λογαριασμό της ΟΠΚΕ η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, για την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο Νομό μας.

Η ασφάλεια είναι από τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών και στην Κορινθία.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει βέβαια σημαντικά βήματα και όσον αφορά την ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και με την προμήθεια νέων μέσων, υποδομών, οχημάτων, εξοπλισμού κ.α.

Ο στόχος μας είναι σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, τους φορείς και κυρίως με την Άστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, να κάνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα που χρειάζονται ώστε να περιοριστεί ακόμα περισσότερο η εγκληματικότητα.

Σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με ενημέρωσε για τη σημαντική ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.

Επίσης δρομολογείται ενίσχυση και των συνοριοφυλάκων στην κλειστή δομή ΠΡΟΚΕΚΑ, ώστε να αποδεσμευτούν επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις για περιπολίες στο νομό.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz