Connect with us

Ελλάδα

“Πνίγηκε στην πισίνα” το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 31χρονο Τζορτζ Μπάλντοκ – Το περίεργο εύρημα στην καρδιά

Published

on

“Πνιγμός εντός ύδατος” είναι η αιτία θανάτου του 31χρονου διεθνή Ελληνοβρετανού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με την νεκροτομή, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά τη νεκροτομή ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να βγουν οι απαντήσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε, ως αναμενόταν άλλωστε, πλήρως την εικόνα που είχε σχηματίσει ο ιατροδικαστής στην αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής. Όταν οι αστυνομικοί γύρισαν το σώμα του, έβγαλε φυσαλίδες με νερό από το στόμα του, κάτι κοινό στους πνιγμούς, που υποδηλώνει ότι είχε καταπιεί νερό εν ζωή και είχε πάει στους πνεύμονες.

Το σώμα του δεν είχε σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να παρέπεμπαν σε τυχόν εγκληματική ενέργεια. Σε ένα τραπεζάκι κοντά στην πισίνα βρέθηκε και ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα και ποτήρια που έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Η Ασφάλεια έχει συλλέξει και βιντεοληπτικά υλικά από το συγκρότημα για να εξεταστούν και αυτά.

Ο ιατροδικαστής εντοπίζει περίεργο εύρημα στην καρδιά, ίσως και εκ γενετής, που οι ιστολογικές θα αναδείξουν αν προκάλεσε καρδιακή ανακοπή και πνευμονικό οίδημα.

 

"Πνίγηκε στην πισίνα" το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 31χρονο Τζορτζ Μπάλντοκ - Το περίεργο εύρημα στην καρδιά
ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΠΑΛΤΟΚ

Το χρονικό της τραγωδίας

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η σύζυγός του ποδοσφαιριστή η οποία ζει στο εξωτερικό, καλούσε χθες στο τηλέφωνο τον άντρα της και εκείνος δεν απαντούσε. Καθώς περνούσε η ώρα, ανησύχησε και κάλεσε τον ιδιοκτήτη της οικίας να πάει από εκεί για να τσεκάρει τι έχει συμβεί.

Εκείνος πήγε στο οροφοδιαμέρισμα του πρώτου ορόφου και τον είδε στον πάτο της πισίνας, οπότε και ασθενοφόρο και τις αρχές.

Ο θάνατος του Μπάλντοκ πιστοποιήθηκε από τον γιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ από τον σταθμό της Βούλας.

ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΠΙΣΙΝΑ
ΜΠΑΛΝΤΟΚ
ΜΠΑΛΝΤΟΚ

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz