Connect with us

Αθλητισμός

ΠΑΣ Κύψελος: “Επιστρέφουμε σπίτι μας μετά από 4 χρόνια”

Published

on

Ο ΠΑΣ «Κύψελος», μετά τον άνοιγμα και τις διαδικασίες καθαρισμού του γηπέδου Συνοικισμού, δημοσίευσε σχετική ανακοίνωση.

Γήπεδο Συνοικισμού Κορίνθου: “Ξεκίνησε και επίσημα ο καθαρισμός του” (photos)

Αναλυτικά:

Μετά από 4 χρόνια επιστρέφουμε επιτέλους σπίτι μας.

Μετά από προσπάθειες της δημοτικής αρχής με τον δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη και της διοίκησης του ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963, τους οποίους ευχαριστούμε, η ομάδα μας ξαναμπαίνει σπίτι της .

Εκεί που μεγαλώσαμε και ανδρωθήκαμε ποδοσφαιρικά και ως άνθρωποι. Τα λόγια περισσεύουν για τα συναισθήματα που νιώθουμε και πλέον μετράμε αντίστροφα να ολοκληρωθούν οι εργασίες και η επιστροφή να πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα.

Ήταν δύσκολος ο δρόμος και μακρύς μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή ωστόσο άπαντες έδειξαν το απαραίτητο ενδιαφέρον και ένιωσαν την ανάγκη , τόσο της ομάδας μας όσο και του Αστερας Κορινθου για επιστροφή. Πολλά τα χιλιόμετρα και η εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε σε άλλα γήπεδα.

Όχι με τους ανθρώπους που βρήκαμε στον δρόμο μας, στην δική μας περίπτωση ο κ Κριτσελάς από το Α.Σ Ηρακλής Λεχαίου 1922 , τον οποίο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, αλλά τα αντικειμενικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας ξεριζωμένος.

Το γήπεδο λοιπόν ξαναπαίρνει ζωή και συνολικά ο Συνοικισμός μας.

Ξεχωριστή αναφορά στον Δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρελη , και τον συνδυασμό του που το ψήφισε ομόφωνα φυσικά, ο οποίος έδειξε απαράμιλλο σθένος στο να πραγματοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή. Ήταν κάτι το οποίο διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους και με κάθε τρόπο από την πρώτη μέρα της εκλογής του και τελικά το κατάφερε.

Όσο για τα ΌΧΙ του Δημοτικού Συμβουλίου, θεωρούμε πάντα λογικές τις όποιες διαφωνίες στα πλαίσια της δημοκρατικής λειτουργίας και επειδή οι προθέσεις ήταν πραγματικά καλοπροαίρετες πιστεύουμε πως με την πάροδο του χρόνου και τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει η εξέλιξη με το γήπεδο για την τοπική κοινωνία, θα απομακρυνθούν τα όποια «κακώς κείμενα» μπορεί να ένιωθαν πως υπάρχουν.

ΥΓ1: Και παλι ευχαριστούμε Νίκο Αλέξη Γιώργο Κώστα Δημήτρη Γιάννη Παναγιώτη Γεωργία Δήμητρα, και όχι μόνο, σ’ όλους σας για μια ιστορική απόφαση.

ΥΓ2: Τα λόγια του αρχηγού της ομάδας, Αργύρης Αράπογλου στην ομαδική της kypselara μετά την ψήφιση για επιστροφή, τα οποία μας εκφράζουν όλους και περικλείουν όλες μας τις σκέψεις :

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑ!!! ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!! ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!!!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz