Connect with us

Αθλητισμός

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ-Βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του

Published

on

Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του βρέθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού, σοκάροντας τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του διεθνούς μπακ ανασύρθηκε από την κοινόχρηστη πισίνα στο σπίτι του, που βρίσκεται στη Γλυφάδα, επί της οδού Διαδόχου Παύλου.

Ο Α.Σ Ατρόμητος ανακοινώνει μια μεγάλη επιστροφή!

Οι πληροφορίες γύρω από το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι ακόμη συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ, προσπαθώντας να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου, η οποία μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες από το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα, για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς τις αισθήσεις του.

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σπίτι στις 22:38, με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του και να αναμένει την Ασφάλεια για να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του. Κι αυτό διότι, βάσει πρωτοκόλλου, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικία, πρέπει να επιληφθεί η Σήμανση με την παρουσία ιατροδικαστή.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με το που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, έσπευσαν στην οικία του Μπάλντοκ και είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Αστυνομία για να μάθουν τι έχει συμβεί. Επί τόπου μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας, η Σήμανση και ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Με 3 παιχνίδια συνεχίζεται το Κύπελλο Κορινθίας σήμερα Τέταρτη 9 Οκτωβρίου

Ο άτυχος 31χρονος δεν φέρει ίχνη τραυμάτων, ως εκ τούτου πιθανολογείται αιφνίδιος θάνατος από ανακοπή. Ο Μπάλντοκ, εν ενεργεία παίκτης της Εθνικής Ελλάδος, δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League, και έμεινε στην Αθήνα.

Η γυναίκα του 31χρονου ποδοσφαιριστή, η οποία μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, του τηλεφωνούσε από το πρωί, αλλά δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Η γυναίκα ανησύχησε και πήρε τηλέφωνο τον σπιτονοικοκύρη της οικίας στη Γλυφάδα, ο οποίος έσπευσε στο οροφοδιαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου και τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, στον πάτο της πισίνας.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- ανήμερα του θανάτου του Μπάλντογκ, είχε γενέθλια το κοριτσάκι του. Συντετριμμένοι είναι οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Αγγλία και το Λονδίνο για το αυριανό παιχνίδι (10/10) με αντίπαλο την Αγγλία για το Nations League. Μάλιστα, την τραγική αυτή είδηση την έμαθαν κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο από την τελευταία προπόνηση που πραγματοποίησαν στο «Γουέμπλεϊ».

Τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και όλο το τεχνικό επιτελείο της «γαλανόλευκης» βρίσκονται σε σοκ, αφού ο Μπάλντοκ ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας από τον Ιούνιο του 2022, μετρώντας συνολικά 12 συμμετοχές με το εθνόσημο.

ΠΑΣ Κόρινθος: Μεγάλη νίκη επί του Πανγυθεατικού με 6-1

Η «πράσινη ΠΑΕ» αποχαιρέτησε με συλλυπητήρια ανακοίνωσή τον εκλιπόντα ποδοσφαιριστή της, τονίζοντας ότι άπαντες είναι σοκαρισμένοι για τον αδόκητο χαμό του και θρηνούν την απώλειά του. Υπενθυμίζουμε ότι ανθρωποι της ομάδας και συμπαίκτες του Μπάλντοκ έσπευσαν στην οικία του 31χρονου αμέσως μετά τα τραγικά νέα που έμαθαν, όντας σε κατάσταση σοκ.

Μεταξύ άλλων οι Γιώργος Τζαβέλλας, Γιάννης Παπαδημητρίου, Σπύρος Βλάχος, Μπαρτ Σένκεφελντ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Τόνι Βιλένα μετέβησαν απευθείας στη Γλυφάδα και στο σπίτι του Μπάλντοκ. Άπαντες θλιμμένοι και μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη…

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Οδύνη… για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ μας. Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock».

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz