Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Σύλληψη 13χρονου για περιστατικό ακραίας βίας στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Published

on

Συνελήφθη 13χρονος μαθητής του Γυμνασίου Κρανιδίου χθες Τρίτη 8/10 και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ο 13χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Ο 13χρονος κατηγορείται ότι χθες στις 11:00 το πρωί κατά τη διάρκεια διαλείμματος επιτέθηκε σε συνομήλικο συμμαθητή του. Επίσης ο ανήλικος φέρεται να χτύπησε τον συμμαθητή του στο πρόσωπο και τον σήκωσε προκειμένου να τον ρίξει από τον πρώτο όροφο. Σύμφωνα με πληροφορίες επενέβη ένας άλλος μαθητής και τον απέτρεψε.

Ναύπλιο: Σύλληψη 34χρονου-Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Το θύμα της επίθεσης νεαρός ενημέρωσε τους γονείς του και μερικές ώρες αργότερα βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό και ο 13χρονος συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό στο Γυμνάσιο Κρανιδίου:

Συνελήφθη, χθες (8.10.2024) το βράδυ, στην Ερμιόνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ανήλικος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, ο ανήλικος χθες (8.10.2024) το πρωί σε χώρο σχολικού συγκροτήματος στην Ερμιόνη, επιτέθηκε σε άλλον ανήλικο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Υπογραμμίζεται ότι πρόκειται για το ίδιο σχολικό συγκρότημα που στις 24 Σεπτεμβρίου δύο 17χρονοι την ώρα του διαλείμματος επιτέθηκαν με φαλτσέτα σε 12χρονο στο προαύλιο σχολείου.

Πηγή: Kosmodromio.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz