Connect with us

Αθλητισμός

Πέλοπας Κιάτου: Νέα μεταγραφή-Ο Μανώλης Λύγκος στην ομάδα

Published

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Π.Σ. Πέλοπα Κιάτου ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία του με τον έμπειρο επιθετικό Μανώλη Λύγκο, προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

ΠΑΣ Κύψελος-“Θύελλα” Πετρίου Νεμέας: Ο μεγάλος αγώνας στις 5 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Λεχαίου

Ο Λύγκος έχει μακρά πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκινώντας την καριέρα του από τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Α’ Εθνικής μέσω δανεισμού.

Συγκεκριμένα, φόρεσε τις φανέλες του Ακράτητου, του Λεβαδειακού και του Ατρόμητου, ενώ έχει περάσει επίσης από ιστορικά σωματεία, όπως ο Απόλλων Σμύρνης, η Προοδευτική, το Κερατσίνι και ο Εθνικός.

Η διοίκηση του Πέλοπα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη μεταγραφή, ενώ μέσω ανακοίνωσής της καλωσόρισε τον παίκτη στην ομάδα:

Η πορεία του περιλαμβάνει πλούσια εμπειρία και σταθερή παρουσία στα γήπεδα, γεγονός που τον καθιστά μια αξιόπιστη λύση στην επίθεση.

 

Με αυτή την κίνηση, η ομάδα του Κιάτου επιδιώκει να ενισχύσει τις φιλοδοξίες της για τη νέα σεζόν, έχοντας στο δυναμικό της έναν παίκτη με σημαντική εμπειρία και ικανότητα να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο.

Πηγή: sfedona.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz