Connect with us

Κορινθία

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Αυτά είναι τα δύο παλικάρια που “χάθηκαν” στις φλόγες- Αναγνώρισαν τις σορούς οι οικογένειές τους

Published

on

Αναγνωρίστηκαν από τις οικογένειές τους, οι δύο σοροί από την τραγωδία που έλαβε χώρα στις φλόγες που καίει για δύο ημέρες το Ξυλόκαστρο, με έναν 40χρονο και τον 35χρονο κολλητό του φίλο, να “χάνονται” στην πύρινη λαίλαπα, πηγαίνοντας να βοηθήσουν έναν φίλο τους κτηνοτρόφο.

Παρά την σύσταση του πυροσβεστικού που έφευγε από το σημείο, καθώς οι φλόγες κύκλωναν, οι δύο φίλοι πήγαν να βοηθήσουν τον δικό τους άνθρωπο, ωστόσο παγιδεύτηκαν στις φλόγες. Είχαν ξεκινήσει με τα μηχανάκια τους να πάνε να βοηθήσουν τον βοσκό να απομακρύνει τα ζώα από το μαντρί.

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Αυτά είναι τα δύο παλικάρια που "χάθηκαν" στις φλόγες- Αναγνώρισαν τις σορούς οι οικογένειές τους

Ο 40χρονος ήταν πατέρας τριών μικρών παιδιών, ενώ ο 35χρονος έχει δύο παιδιά και η σύζυγός του είναι έγκυος στο τρίτο, σύμφωνα με το Mega που δημοσίευσε τις φωτογραφίες τους. Ο πρώτος διατηρούσε φαναρτζίδικο, ενώ ο φίλος του ασχολιόταν με γεωργικές εργασίες.

Ξυλόκαστρο θύμα φωτιά

Συγγενής τους θα μιλήσει στην κάμερα του Mega: “Είναι μεγάλο κρίμα, πραγματικά“.

“Νομίζω ότι λέω ένα παραμύθι”

Η αδελφή του 40χρονου μίλησε στο Live News, όπου είπε: “Νομίζω ότι λέω ένα παραμύθι. Δεν αλλάζει τίποτα από αυτό που έγινε ό,τι και να πω. Δεν τον φέρνει πίσω. Έμεινε να συνεχίσει εκεί πέρα να βοηθήσει, δεν ξέρω γιατί, γιατί έτσι είπε το μυαλό του. Τους περικύκλωσε η φωτιά και δεν πρόλαβε. Από τις 21:30 και μετά δεν είχαμε ίχνη του”.

Ξυλόκαστρο θύμα
Ξυλόκαστρο θύμα

Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε την θλίψη του για το περιστατικό και τόνισε την ανάγκη οι πολίτες να υπακούν στα συνεχή μηνύματα του 112.

Δυστυχώς θρηνούμε δύο θύματα. Εμείς μπήκαμε στο πυροσβεστικό, τους φωνάξαμε να έρθουν και αυτοί πήγαν σε άλλη κατεύθυνση“, είπε ο Γιάννης Νικολακόπουλος, πρόεδρος Άνω Πιτσά.

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz