Connect with us

Αθλητισμός

Πήρε κεφάλια ο Κούγιας, άλλαξε προπονητή και έδιωξε τρεις παίκτες από τον ΠΑΣ Κόρινθο

Published

on

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Κόρινθος μετά την ήττα που γνώρισε εντός έδρας από την Ελλάδα Σύρου με 1-0. Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να πάρει κεφάλια, καθώς άλλαξε προπονητή και απομάκρυνε τρεις παίκτες.

Νέος προπονητής θα είναι ο Γιάννης Αποστολίδης, ενώ οι Χαλάτσης, Μαγκάκης και Μαγκανάς αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τον νέο προπονητή του ΠΑΣ Κόρινθος ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας.

Νέος προπονητής που θα αναλάβει να ξαναφέρει την ιστορική ΜΠΑΡΤΣΑ στο δρόμο των επιτυχιών & την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την επιστροφή στην Super League 2 είναι ο κ. Γιάννης Αποστολίδης:

Ο Νέος προπονητής της Κορίνθου αφού ευχαρίστησε τον κ. Κούγια και το Δ.Σ. που του δίνουν την Τιμή και την ευκαιρία να δουλέψει στην Ιστορική ομάδα της Κορίνθου, δήλωσε: «Σκοπός είναι να αντιστραφεί η κατάσταση που επικρατεί και βήμα – βήμα να δομήσουμε μια ομάδα η οποία θα είναι κυρίαρχη μες στον αγωνιστικό χώρο και πάνω από όλα να φτιάξουμε μια ομάδα που θα έχει οικογενειακό κλίμα.

ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ και ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ γιατί η σκληρή δουλεία ανταμείβει».

Ο κ. Γιάννης Αποστολίδης γεννήθηκε στις 14/10/88 στο Εράσμιο Ξάνθης και δούλεψε στη Δόξα Δράμας την περίοδο 2019-20 σαν βοηθός των κ.κ. Βασιλακάκη και Ανυφαντάκη και πρώτος προπονητής στην Κ19 του συλλόγου.

sfedona.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz