Connect with us

Καιρός

Προειδοποίηση Μαρουσάκη με “καρφιά”: Ας ετοιμαζόμαστε για νέο οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ημέρες

Published

on

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τον καιρό “σήμερα αλλά και αύριο να μας δείχνει το “κακό” του πρόσωπο”, όπως επισήμανε ο γνωστός μετεωρολόγος. Σημειώνεται πως η ΕΜΥ προχώρησε νωρίτερα σήμερα σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου της και προειδοποιεί για ισχυρά φαινόμενα αλλά και θυελλώδεις ανέμους.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στην ανάρτησή του μάλιστα προειδοποιεί τους πολίτες να ετοιμαστούν για νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ημέρες, αναφερόμενος στον καιρό του Οκτωβρίου.

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

“Όπως ήταν φυσιολογικό – αναμενόμενο και η ΕΜΥ κινήθηκε στο ίδιο κλίμα για την αλλαγή του καιρού που λαμβάνει χώρα στην περιοχή μας εκδίδοντας έκτακτο δελτίο τόσο για τις καταιγίδες, όσο και για τους ανέμους – πτώση της θερμοκρασίας που θα ακολουθήσουν αυτή την κακοκαιρία.

Αδυνατώ να κατανοήσω τις αντιδράσεις που διαδόθηκαν στο διαδίκτυο περί πανικού και άλλων σχετικών γι’ αυτή την μεταβολή του καιρού….Άραγε και η ΕΜΥ τον πανικό θέλει να φέρει εκδίδοντας αυτό το δελτίο ή να κερδίσει προβολή στις ιστοσελίδες?

Η ενημέρωση του καιρού απαιτεί σοβαρότητα και δεν είναι πεδίο κατάλληλο για κόντρες ή οτιδήποτε σχετικό μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Το παρελθόν θα πρέπει να μας διδάσκει και να αποτελεί αφετηρία για τη συνέχεια.
Όμορφη Κυριακή σε όλες και όλους και προσοχή εκεί που ο καιρός σήμερα αλλά και αύριο θα μας δείξει το “κακό” του πρόσωπο.

Υ.Γ. Και επειδή εδώ και αρκετές ημέρες έχει διαδοθεί εντόνως ότι ο Οκτώβρης έρχεται με αντικυκλώνες εμποδιστές και ανομβρίες, ας ετοιμαζόμαστε για νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες κοντά ημέρες και μάλιστα περισσότερο οργανωμένο.

Έκπληξη μου προκαλεί που ενώ κάποιοι φωνάζανε στο παρελθόν για εκτιμήσεις μερικών ημερών μπροστά και ότι δεν προσφέρουν τίποτα παρά μόνο πανικό, σήμερα να βλέπουμε προγνώσεις για πολλές παραπάνω ημέρες”.

Eπικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου καιρού

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται την Κυριακή και τη Δευτέρα με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, θυελλώδεις ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 28-09-24/1200C, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα, μεταβολή του καιρού προβλέπεται στη χώρα μας την Κυριακή (29-09-2024) και μέχρι τη Δευτέρα (30-09-2024) με πολύ ενισχυμένους ανέμους, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz