Connect with us

Αθλητισμός

Πρεμιέρα στον 3ο Όμιλο Γ’ Εθνικής Κατηγορίας: Μεγάλη νίκη για ΑΟ Λουτράκι-Γκέλαρε στην Καλαμάτα η Κόρινθος

Published

on

Στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος,  ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κερδίζοντας με 1-0 την Μαλεσίνα, χάρη σε ένα καθοριστικό γκολ του Καμαρού στο 85ο λεπτό. Η ομάδα του ΑΟΛ μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και, παρά την αρχική πίεση των αντιπάλων, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με τη διαιτησία: “Σκέφτομαι να τα παρατήσω” (video)

ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΙΣΟΠΑΛΗ 0-0 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στο 1ο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές προσπαθώντας με σέντρες να παραβιάσουν τις εστίες των Αντωνόπουλου και Χάμου. Την πιο κλασική όμως την είχε ο Μιλτιάδης στο 9′ όταν ο Αθανασόπουλος από πλεονεκτική θέση σούταρε δυνατά για να διώξει σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος. Λίγο πιο μετά ήταν η σειρά της Κορίνθου να απειλήσει στο 15′ όταν ο Μίσκου (που ήταν ο πιο επικίνδυνος παίχτης των φιλοξενούμενων) εξαπέλυσε σουτ από 30 μέτρα έχοντας και λίγο τον αέρα αλλά ο Χάμος εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ. Δυο λεπτά πιο μετά στο 17′ ο Δερμιτζάκης σούταρε από πλάγια στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Με νίκες ξεκίνησαν τα φαβορί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας 2024-2025

Στο 2ο ημίχρονο η Κόρινθος είχε την πρωτοβουλία κινήσεων σε όλη τη διάρκειά του απειλώντας δυο φορές στο 57′ με τον Μίσκου και στο 64′ με τον ίδιο να σουτάρει και να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Χάμου. Τελευταία ευκαιρία του αγώνα πριν ο Διαιτητής κύριος Μάρκος σφυρίξει τη λήξη του έγινε στο 78′ με τον Παπουλή να σουτάρει και να μπλοκάρει ο Χάμος

Διαιτητής : Μάρκος – Επόπτες : Ισακοβίδης και Αντωνόπουλος, και οι τρεις τους από το σύνδεσμο Λακωνίας.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Μιχάλης Φασουλής – Αλέκος Τσατάς): Χάμος, Θώδης, Καντούτσης, Παϊτέρης (80′ Μπούρδος), Γεωργιόπουλος (63′ Παπαδόπουλος), Καπετανάκης, Γιαννόπουλος (55′ Καψάλης), Γκεβόρι, Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος, Οπόκου.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Πάρης Ανδράλας): Αντωνόπουλος, Τρόκα (55′ Λάππας), Νικολάου, Χαλάτσης, Χαρίτος (46′ Μαγκάκης), Μπαρμπαρούσης, Μίσκου, Παπουλής, Μπιμπισίδης, Δερμιτζάκης (67′ Ιωαννίδης), Αλμπάνης (82′ Στασινόπουλος).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz