Connect with us

Ελλάδα

Τηλεθέαση: Ατρόμητη η Σκορδά – “Μάχη” Λιάγκα – Καινούργιου στη δεύτερη θέση – Η εκπομπή που καθηλώθηκε στο 3%

Published

on

Η Φαίη Σκορδά έχει μπει δυναμικά στην τηλεοπτική κούρσα και όλα δείχνουν ότι είναι η απόλυτη νικήτρια στη μάχη της τηλεθέασης την πρώτη εβδομάδα προβολής των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια με το Buongiorno στο Mega συνεχίζει να προηγείται αν και το ποσοστό της στο δυναμικό κοινό την Πέμπτη 19/09 έπεσε στο 17,6% σε σχέση με το 20% που έκανε την Τετάρτη.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας με την εκπομπή του Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 σημείωσε 14%, παραμένοντας κοντά, αλλά χωρίς να καταφέρει να περάσει την Φαίη Σκορδά. Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, βρέθηκε σε ανταγωνιστική θέση, με ποσοστό 13,5%, λίγο πίσω από τον Λιάγκα. Βλέπουμε, ότι η Καινούργιου αρχίζει να βελτιώνει τα νούμερα, μετά από τρεις μέρες σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Τηλεθέαση: Ατρόμητη η Σκορδά - "Μάχη" Λιάγκα - Καινούργιου στη δεύτερη θέση - Η εκπομπή που καθηλώθηκε στο 3%

Οι Αταίριαστοι στο ΣΚΑΪ συγκέντρωσαν 7,9%, ενώ το Breakfast@Star στο Star περιορίστηκε στο 6,6%. Η Έλενα Τσολάκη και το Πρωινό ΣουΣου στο Open σημείωσαν 5,8%, παραμένοντας σε χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης, αλλά κρατώντας το δικό τους κοινό.

Η ΕΡΤ, με την πρωινή της ζώνη και την εκπομπή Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε στην τελευταία θέση με 3%, δείχνοντας πως δυσκολεύεται να ανταγωνιστεί τα ιδιωτικά κανάλια στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Σεργουλόπουλος

 

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Buongiorno – 17,6%

Το Πρωινό – 14%

Super Κατερίνα – 13,4%

Αταίριαστοι – 7,9%

Breakfast@star – 6,6%

Πρωινό ΣουΣου – 6%

Πρωίαν σε είδον – 3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αταίριαστοι – 19,9%

Buongiorno – 14,9%

Το Πρωινό – 14,7%

Super Κατερίνα – 13,4%

Breakfast@star – 7,4%

Πρωινό ΣουΣου – 4%

Πρωίαν σε είδον – 2,6%

Continue Reading

Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz