Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Ιδιοκτήτρια σκύλου στην Κόρινθο: “Του έριξε φόλα στον ιδιωτικό μας χώρο-Έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν”

Published

on

Στο MyPressnet.gr μίλησε η ιδιοκτήτρια του άτυχου σκύλου, από την Κόρινθο, που δηλητηριάστηκε με φόλα στον ιδιωτικό της χώρο, με αποτέλεσμα το σκυλάκι να πεθάνει με τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σκύλου, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να έριξε τη φόλα στον ιδιωτικό της χώρο, την ώρα που το σκυλάκι είχε βγει να παίξει.

Κτηνωδία στο Γαλατάκι Κορινθίας: Άνδρας έριξε φόλα σε δεσποζόμενο σκύλο

Τον Μαξ τον είχαμε υιοθετήσει ένα καλοκαίρι πριν περίπου 10 χρόνια. Ήταν μέλος της οικογένειάς μας, ήταν εμβολιασμένος, τον φροντίζαμε, τον αγαπούσαμε όλοι στην οικογένεια. Ήταν το παιδάκι μας. Είμαστε μια οικογένεια που λατρεύουμε τα ζώα, ταΐζουμε τα αδέσποτα σκυλιά και τις γάτες. 

Η φόλα ρίχτηκε στον ιδιωτικό μας χώρο, την ώρα που το σκυλί είχε βγει να παίξει. Αμέσως το αντιληφθήκαμε μαζί με τους γείτονες. Τον πήραμε και τρέξαμε στον κτηνίατρο. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε, γιατί όπως μας είπε ο κτηνίατρος: “Το δηλητήριο ήταν πολύ βαρύ“.

“Όλα αυτά συνέβησαν στις 9 Σεπτεμβρίου και η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη πραγματοποιήθηκε την επομένη, στις 10 Σεπτεμβρίου. Θέλω επίσης να τονίσω, ότι ακόμα τουλάχιστον και σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει ομολογήσει για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι ο ίδιος άνθρωπος είχε κατηγορηθεί ξανά και στο παρελθόν, δημιουργώντας θέματα και άσχημες καταστάσεις και είχε οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Αυτό που περιμένουμε είναι, να δικαιωθεί η ψυχούλα του Μαξ, του παιδιού μας, γιατί δεν κοιμόμαστε τα βράδια. Περιμένουμε η δικαιοσύνη να κάνει σωστά το έργο της. Εμείς ως οικογένεια θα το φτάσουμε έως το τέλος. Για τον Μαξ“.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz