Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Δήμος Κορινθίων: “Μείωση ενεργειακού κόστους του Δήμου, καλύπτοντας πάνω από το 50% των καταναλώσεων”

Published

on

Ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων Βαγγέλης Παπαιωάννου ενημερώνει για τις αποφάσεις του Δήμου Κορινθίων σχετικά με το ενεργειακό κόστος της πόλη.

Ο κ. Παπαιωάννου καταγράφει, επίσης, δύο αποφάσεις για το ενεργειακό κόστος, που έχει ληφθεί από τον Δήμο Κορινθίων και τις παρουσιάζει στους πολίτες.

Νίκος Σταυρέλης: “Ο Δήμος δημιούργησε κατάλληλο περιβάλλον στα σχολεία για μαθητές και δασκάλους”

Διαβάστε αναλυτικά:

Η Δημοτική αρχή του Νίκου Σταυρέλη από την αρχή της θητείας της οικοδομεί σχέσεις συνεργασίας και εξωστρέφειας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχα την χαρά και την τιμή να εισηγηθώ ως αρμόδιο Αντιδήμαρχος τη συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στην “Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου“, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος “Απόλλων” του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί μέσω της εγκατάστασης σταθμών Α.Π.Ε. με ή χωρίς σύστημα αποθήκευσης και την εφαρμογή εικονικού (ταυτοχρονισμένου) συμψηφισμού διακριτά για τις ανάγκες (καταναλώσεις) της κάθε περιοχής, συμβάλλοντας:

-Στην ενίσχυση των ενεργειακά ευάλωτων νοικοκυριών συμπολιτών μας, καλύπτοντας πολύ μεγάλο μέρος των ενεργειακών του καταναλώσεων

-Στη μείωση του ενεργειακού κόστους για τον Δήμο μας και τις επιχειρήσεις του (ΔΕΥΑ), καλύπτοντας πάνω από το 50% των καταναλώσεων τους.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz