Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Πυρά Νανόπουλου κατά Σταυρέλη: “Κορόιδεψε τους Κορινθίους με σκάνδαλο που εν τέλει εφάρμοσε”

Published

on

Ο πρώην Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, σχολίασε τις δηλώσεις και αναρτήσεις τόσο του Δημάρχου Κορινθίων, Νίκου Σταυρέλη, όσο του Δήμου Κορινθίων, σχετικά με τη σύμβαση του οδοφωτισμού στην Κόρινθο.

Νανόπουλος για Open Mall: “Τα ψέματα του κ. Σταυρέλη δεν πείθουν-Εμείς δημοπρατήσαμε το έργο”

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Νανόπουλος τόνισε:

Η απόπειρα του Δημάρχου Κορινθίων να διαστρεβλώσει την αλήθεια για τη σύμβαση ενεργειακής απόδοσης, καταγγέλλοντας την ως σκάνδαλο, σκόνταψε στην πραγματικότητα.

Λέμε ναι στην ανάκληση της καταγγελίας της σύμβασης που είχε κάνει η νέα δημοτική αρχή του δήμου Κορινθίων, διότι η καταγγελία ήταν μέγα ατόπημα και δεν θα οδηγούσε πουθενά, παρά μονάχα σε διαρκή προβλήματα.

Με την πρόσφατη απόφαση, η δημοτική αρχή ανακάλεσε την καταγγελία της σύμβασης που είχε υπογραφεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή και αντισταθμιστικά ανακοίνωσε ότι θα πάρει από θυγατρική της κοινοπραξίας ποσό 600.000€ σε υπηρεσία ή σε έργο.

Νανόπουλος: “Όχι στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας που εξήγγειλε ο Σταυρέλης”

Λέμε όχι στην κοροϊδία των Κορινθίων από το δήμαρχο που μιλούσε για σκάνδαλο εκατομμυρίων και τώρα αναγνωρίζει ότι είναι όλα καλά με 50.000 € το χρόνο σε μια σύμβαση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ όπως έλεγε ο ίδιος.

Καλωσορίζουμε την κατά 180 μοίρες στροφή της δημοτικής αρχής (αν σκεφτούμε την δήλωση του κ. Σταυρέλη το 2021, για “Συμμετοχή του Δήμου με ποσό τουλάχιστον 200.000€ ετησίως guarantee στο ετήσιο όφελος του ιδιώτη από την  εξοικονόμηση ενέργειας”)

Η θέση μας από την αρχή όπως είχε αναφερθεί στο δημοτικό συμβούλιο είναι να ολοκληρωθεί η εξαιρετική σύμβαση για τα Led και να ζητηθούν αντισταθμιστικά γιατί με την ολοκλήρωση του έργου προέκυψαν διαφορές όπως ήταν αναμενόμενο.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz