Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στην 88η ΔΕΘ: Αύριο 7 Σεπτεμβρίου, περίπτερο 2 Stand 22

Published

on

Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετέχει στην 88η ΔΕΘ από τις 7 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 2 Stand 22.

Περισσότερες πληροφορίες για τους εκθέτες σύντομα. www.korinthiacc.gr

88η ΔΕΘ

Σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα, της τάξης των 50 εκατ. ευρώ βάσει πρόχειρων εκτιμήσεων, αλλά κι ένα υπερθέαμα ψηφιακών «πυροτεχνημάτων» σχηματισμένων από 500 drones, ετοιμάζεται να κομίσει στην πόλη της Θεσσαλονίκης η 88η Διεθνής Έκθεση (ΔΕΘ), η οποία έχει ως τιμώμενη χώρα τη Γερμανία και εγκαινιάζεται το βράδυ του Σαββάτου από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γερμανό αντικαγκελάριο, Ρόμπερτ Χάμπεκ.

Τα παραπάνω γνωστοποίησαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Tάσος Τζήκας κι ο διευθύνων σύμβουλος, Κυριάκος Ποζρικίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την 88η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-15 Σεπτεμβρίου, με περισσότερους από 1300 άμεσους και έμμεσους εκθέτες και καλύπτοντας όλους τους διαθέσιμους χώρους του εκθεσιακού κέντρου (32.000 τμ).

Επιμελητήριο Κορινθίας-Εκλογές: Νέος συνδυασμός με ηχηρά ονόματα επιχειρηματιών;

Αυξημένες είναι και οι επίσημες κρατικές συμμετοχές (25 έναντι 18 πέρυσι), ενώ μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται χώρες που συμμετέχουν στη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιαπωνία.

Ως τη «μεγάλη ατραξιόν» της 88ης ΔΕΘ και το πιο ενδιαφέρον περίπτερο, χαρακτήρισε αυτό της γερμανικής συμμετοχής ο κ.Τζήκας, ενώ σχολιάζοντας την κριτική όσων χαρακτηρίζουν τη γενική έκθεση του Σεπτεμβρίου ως «πανηγύρι», επισήμανε ότι από τότε που ξεκίνησε ο θεσμός της τιμώμενης χώρας, ενισχύθηκε η διεθνής διπλωματία της πόλης και της χώρας.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz