Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Επιμελητήριο Κορινθίας: Ολοκληρώθηκε το event “Ανακαλύψτε την τέχνη και την ιστορία με τους Κορίνθιους καλλιτέχνες”

Published

on

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ανακοίνωσε, ότι ολοκληρώθηκε το τριήμερο event “Ανακαλύψτε την τέχνη και την ιστορία με τους Κορίνθιους καλλιτέχνες”.

Επιμελητήριο Κορινθίας-Εκλογές: Νέος συνδυασμός με ηχηρά ονόματα επιχειρηματιών;

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Κορίνθου:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο event “Ανακαλύψτε την τέχνη και την ιστορία με τους Κορίνθιους καλλιτέχνες”, που έλαβε χώρα από τις 22 έως τις 24 Αυγούστου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου.

Το event διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Κορίνθου, φέρνοντας κοντά καλλιτέχνες όλων των ηλικιών, καθώς και απόφοιτους και φοιτητές καλών τεχνών από την Κορινθία.

Με την καθοδήγηση των δασκάλων της Global Arts και εμπνευσμένοι από την Αρχαία Εποχή, οι συμμετέχοντες ανέλαβαν τη δημιουργία μιας εντυπωσιακής τοιχογραφίας με θέμα τους μύθους και τα πλάσματα της προϊστορίας της Κορίνθου.

Κατά τη διάρκεια του event, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν εικονογραφήσεις από αγγεία και αγάλματα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η χρωματική επεξεργασία της τοιχογραφίας, ζωντανεύοντας έτσι τη μυθολογία στο σήμερα.

Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργική έκφραση και καλλιτεχνική εκπαίδευση, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι τέχνης και ιστορίας!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz