Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση Δούκα-Σταυρέλη: “Εκπροσωπούμε ένα μοντέλο ηγεσίας και όχι το υδροκέφαλο που έχει φτιάξει ο Μητσοτάκης”

Published

on

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, επισκέφθηκε το κέντρο της Κορίνθου (Πεζόδρομο της Κορίνθου, Εθνικής Αντιστάσεως), εχθές 25 Αυγούστου στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές.

Ο Χάρης Δούκας στο κέντρο της Κορίνθου στις 25 Αυγούστου

Στο πλαίσιο της ομιλίας του στην Κόρινθο, ο Χάρης Δούκας συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη αλλά και άλλους δημοτικούς συμβούλους, στο Δημαρχείο της Κορίνθου.

Τι ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας κατά την επίσκεψή του στην Κόρινθο και τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη:

“Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι επαίτες. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στη νέα εποχή. Θέλουμε να μπορέσουμε να έχουμε αρμοδιότητες, ευθύνες και πόρους. Να μπορούμε να αποφασίζουμε για τις πόλεις μας.

Τα ίδια χαρακτηριστική έχει και η υποψήφιοτητά μου στο Κίνημα Αλλαγής απέναντι στο επιτελικό, υδροκέφαλο, υπερσυγκεντρωτικό κράτος που έχει φτιάξει ο κος Μητσοτάκης.

Εκπροσωπούμε ένα άλλο μοντέλο ηγεσίας που είναι συμμετοχικό, που είναι συλλογικό και έχει έντονα την τοπικότητα, τη συμμετοχή και τον Α’ βαθμό αυτοδιοίκησης”.

 

Continue Reading

Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz