Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Κιάτο: Κοινή πορεία εμπορικού συλλόγου και αστυνομικών για ασφαλέστερη Κορινθία

Published

on

Ένα σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην περιοχή του Κιάτου και ευρύτερα στην Κορινθία σηματοδοτεί η συνεργασία που αναπτύχθηκε μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας. Οι δύο φορείς, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενίσχυση της ασφάλειας και της προστασίας της περιουσίας των πολιτών, αποφάσισαν να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους και να πιέσουν για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας με επιπλέον προσωπικό.

Σε μια κοινή ανακοίνωσή τους, οι δύο φορείς υπογραμμίζουν την αποφασιστικότητά τους να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της παραβατικότητας, το οποίο ταλαιπωρεί την περιοχή εδώ και καιρό. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης, καθώς έμποροι και αστυνομικοί στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουν στην παραβατικότητα να κυριαρχήσει.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, θα συσταθεί μια επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των εμπορικών συλλόγων, της αστυνομίας και άλλων φορέων, με στόχο να συναντηθεί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και να τους θέσει το πρόβλημα της παραβατικότητας στην Κορινθία. Η επιτροπή θα ζητήσει την άμεση ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας με προσωπικό, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα στις αυξημένες απαιτήσεις.

Η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να έχει σημαντικές θετικές επιπτώσεις στην περιοχή, καθώς θα συμβάλει στην αποκατάσταση της αίσθησης ασφάλειας των πολιτών και στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου:

Continue Reading

Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz