Connect with us

Ελλάδα

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Νεκρός σε τροχαίο ο Χάρης Πάστρας

Published

on

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς σε ηλικία μόλις 21 ετών σκοτώθηκε την Κυριακή (11/8) ο Χάρης Πάστρας, σε τροχαίο που σημειώθηκε στον οικισμό Μελιδόνι Φθιώτιδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 7 Μαΐου 2003) έχασε, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, τον έλεγχο του οχήματός του και σκοτώθηκε ακαριαία, με το ΑΤ Καμένων Βούρλων να διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

Ο Πάστρας αγωνιζόταν ως αμυντικός, έπαιξε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 και U19) τις σεζόν 2020/21 και 2021/22 και στη συνέχεια πέρασε από Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Είχε μία συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας U17.

🕊🟢⚪️Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και σύσσωμη η οικογένεια της Μαρκό είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή Χάρη Πάστρα σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο Χάρης την περσινή χρονιά, υπήρξε μέλος της οικογένειας μας και θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στην οικογένεια και τους φίλους του.
Αδιανόητο, θλιβερό και τραγικό γεγονός η ξαφνική απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου,μα πάνω απ’ όλα ενός εκπληκτικού ανθρώπου και ενός αδαμαντινου χαρακτήρα.
Ένας άγγελος πέταξε ψηλά στον ουρανό τόσο πρόωρα και τόσο άδικα, σκορπίζοντας την θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική κοινωνία.
Αντίο Χαρη, καλό παράδεισο!

newsbomb.gr

Continue Reading

Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz