Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Λευκή Νύχτα στο Κιάτο: Μια βραδιά που μας μάγεψε! (photos)

Published

on

Το Σάββατο 10 Αυγούστου, το Κιάτο μεταμορφώθηκε σε ένα φεστιβάλ χρώματος, μουσικής και διασκέδασης, καθώς ο Εμπορικός Σύλλογος διοργάνωσε την καθιερωμένη Λευκή Νύχτα.

Μια γιορτή για όλες τις αισθήσεις

Από νωρίς το βράδυ, οι δρόμοι του Κιάτου γέμισαν με κόσμο που ήρθε για να απολαύσει μια μοναδική βραδιά. Τα καταστήματα είχαν τις πόρτες τους ανοιχτές, προσφέροντας μοναδικές εκπτώσεις σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Οι μυρωδιές από τα νόστιμα εδέσματα της Κατερίνας Παπαργύρη πλημμύρισαν τον αέρα, ενώ τα δροσιστικά ποτά από το cine Pallas ήταν ιδανικά για να ξεδιψάσει κανείς.

Διασκέδαση για όλες τις ηλικίες

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με face painting, κεράσματα και γλυκίσματα, ενώ όλοι είχαν την τύχη να κερδίσουν μοναδικά δώρα στις κληρώσεις. Η μουσική των DJ Θοδωρή και Αποστόλη Κούβα ταξίδεψε το κοινό σε ρυθμούς που κράτησαν αμείωτο το κέφι όλη τη νύχτα.

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα

Η βραδιά πλαισιώθηκε από τον αγαπημένο μας Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος με το χιούμορ και την ενέργειά του μας χάρισε στιγμές ξεγνοιασιάς. Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν εισιτήρια με έκπτωση για το Splash Waterpark, το απόλυτο καταφύγιο δροσιάς για όλη την οικογένεια.

Μια ζωντανή μετάδοση

Το My Radio 89.6 και το Ραδιοενέργεια 106.4 ήταν εκεί για να καταγράψουν κάθε στιγμή της εκδήλωσης, μεταδίδοντας ζωντανά όλες τις εξελίξεις, ραδιοφωνικά αλλά και με εικόνα κάνοντας ζωντανή μετάδοση στη facebook σελίδα του My Radio 89,6. Έτσι, όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, είχαν την ευκαιρία να νιώσουν και αυτοί μέρος της γιορτής.

Συνεργασίες για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα

Η Λευκή Νύχτα του Κιάτου ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου με τον Δήμο Σικυωνίων και τους χορηγούς της εκδήλωσης:

Ζαχαροπλαστείο Βουστάσια, Νίκο Κωστάκη 

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, Βλάση Τιρλή 

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις και μελέτες, Portopolis 

Πόρτες Ασφαλείας, Κουφώματα και Περίφραξη και

Μέλλιο Κουτσογκίλα Κάβα, τροφοδοσίες καταστημάτων και χώρων μαζικής εστίασης.

Η Λευκή Νύχτα του Κιάτου αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά μια ξεχωριστή γιορτή, που μας ένωσε και μας χάρισε όμορφες αναμνήσεις. Ανυπομονούμε ήδη για την επόμενη!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz