Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Επίθεση Νανόπουλου στον Σταυρέλη: “Εφαρμόζει το δόγμα Λαϊκισμός-Ρουσφέτι-Αλαζονεία-Αυταρχισμός”

Published

on

Με σκληρά λόγια μίλησε ο πρώην Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος για τον νυν Δήμαρχο, Νίκο Σταυρέλη, σχετικά με τα όσα έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αρχικά, ο Βασίλης Νανόπουλος επιτέθηκε στον κ. Σταυρέλη, τονίζοντας ότι στερήθηκε τον λόγο, τον διάλογο και εν τέλει το δημοκρατικό του δικαίωμα για δευτερολογία καθώς και την ψήφιση της πρότασής του.

Νανόπουλος: “Όχι στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας που εξήγγειλε ο Σταυρέλης”

Ο κ. Νανόπουλος αποκάλυψε επίσης, ότι ο κ. Σταυρέλης έκανε “έξωση” σε 300 μικρούς αθλητές, οι οποίοι προπονούνται με 3 ακαδημίες ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου“με το σκεπτικό ότι αποφασίζει και διατάζει και ότι το γήπεδο με τις εγκαταστάσεις παραχωρούνται αποκλειστικά και μόνο στον ΠΑΣ Κόρινθος και σε καμία άλλη ομάδα”.

“Φυσικά εμείς δεν συμφωνούμε με αυτό και φέραμε αυτό το θέμα. Θέλουμε να βοηθήσουμε της ΠΑΣ Κόρινθος, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο αυτή. Αντίθετα, τις ελεύθερες ώρες μπορούν να προπονούνται αυτά τα παιδιά. Όχι μόνο δεν το δέχτηκε ο κ. Σταυρέλης, αλλά δεν επέτρεψε να γίνει ψηφοφορία. Για αυτό και αποχωρήσαμε”.

Νανόπουλος: “Ο Σταυρέλης θα βυθίσει την Κόρινθο στο σκοτάδι”

“Ο Νίκος Σταυρέλης δεν είναι Δήμαρχος των Κορινθίων, αλλά Δήμαρχος των υμετέρων και εφαρμόζει το δόγμα του λαϊκισμού: Λαϊκισμός-Ρουσφέτι-Αλαζονεία-Αυταρχισμός-Εκδικητική Συμπεριφορά”.

Τι δήλωσε και πώς σχολίασε ο Βασίλης Νανόπουλος ό,τι αφορά τα θέματα στον Αγιάννη, που παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης:

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz