Connect with us

Ατζέντα

Το Splash Waterpark πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με το live της Josephine (photos & video)

Published

on

Το Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου έγινε ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της διασκέδασης και της μουσικής, όταν φιλοξένησε τη βασίλισσα της ελληνικής pop, Josephine. Το Σάββατο 3 Αυγούστου, οι θαυμαστές της δημοφιλούς pop star συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν μια μοναδική συναυλία κάτω από τον καυτό ήλιο.

Ένα Πλήρες Πακέτο Διασκέδασης

Η εκδήλωση ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή συναυλία. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ολόκληρη μέρα διασκέδασης, ξεκινώντας από τις πισίνες του πάρκου, τις νεροτσουλήθρες και τα παιχνίδια νερού. Το Splash Waterpark προσέφερε ένα περιβάλλον ιδανικό για όλες τις ηλικίες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ανέμελης χαράς.

Η Josephine Κατέκτησε τις Καρδιές

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, η Josephine ανέβηκε στη σκηνή και άναψε φωτιές. Με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και την αστείρευτη ενέργειά της, κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό και να το κάνει να χορέψει και να τραγουδήσει από την αρχή μέχρι το τέλος. Μαζί της στη σκηνή ήταν και οι Φειδίας & Σωτήρης από το Just the 2 Of Us.
Στο event βρέθηκε και o δημοφιλής τραγουδιστής Νίνο, όπου συνόδευσε την αγαπημένη του σε αυτή της εμφάνιση στο Spash Waterpark, απολαμβάνοντας και αυτός ως θεατής το show.

Δείτε σχετικό reel που δείχνει highlights από το event:

Ένα Πάρτι που Κράτησε Όλη τη Μέρα

Πριν και μετά τη συναυλία, DJ sets από τους Λεωνίδα Λεσάκη, Θοδωρή Λεσάκη, Σπύρο Μπανιά και Άρη Ηλία κράτησαν το κέφι αμείωτο. Παράλληλα, το My Radio 89.6 και το Ραδιοενέργεια 106.4 πραγματοποίησαν live ραδιοφωνική μετάδοση και στα social media, επιτρέποντας σε όλους όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν να ζήσουν τη μαγεία της εκδήλωσης μέχρι και λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία. Στην παρουσίαση της ραδιοφωνικής και ιντερνετικής μετάδοσης στα social media ήταν οι: Δημήτρης Κανέλλος, Λεωνίδας Λεσάκης και Θύμιος Τσαρμπός.

Η συναυλία της Josephine στο Splash Waterpark αποδείχθηκε ένα γεγονός ορόσημο για το καλοκαίρι. Το πάρκο κατάφερε να συνδυάσει με επιτυχία τη διασκέδαση στο νερό με μια συναυλία υψηλών προδιαγραφών, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για όλους όσους παρευρέθηκαν.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz