Connect with us

Άρθρα

Η Josephine στο Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου: Η πιο must συναυλία του καλοκαιριού στις 3 Αυγούστου!

Published

on

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία στο splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Η Josephine, η βασίλισσα της ελληνικής pop, έρχεται ζωντανά στο splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου, το Σάββατο 3 Αυγούστου για μια συναυλία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ξεκινήστε την διασκέδασή σας από νωρίς στις υπέροχες πισίνες με συναρπαστικά παιχνίδια και ζήστε μια μοναδική εμπειρία με την νέα νεροτσουλήθρα hill slide στο splash waterpark.

Και λίγο αργότερα, στις 4 το απόγευμα, η Josephine ανεβαίνει στη σκηνή για να σας χαρίσει μια μαγευτική live εμφάνιση, γεμάτη με τις επιτυχίες της και την αστείρευτη ενέργειά της.

Ζήστε από κοντά την ατμόσφαιρα, χορέψτε στους ρυθμούς της Josephine και τραγουδήστε μαζί της όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια!

Πριν και μετά την συναυλία dj set Λεωνίδας Λεσάκης. Επιπλέον, πριν τη μεγάλη συναυλία το My Radio 89.6 και το Ραδιοενέργεια 106.4 θα πραγματοποιήσουν live ραδιοφωνική μετάδοση στα social media για να μην χάσετε τίποτα!!

Μην το χάσετε!

Ραντεβού το Σάββατο 3 Αυγούστου στο splash Waterpark για μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία με την Josephine προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του πάρκου και στο https://splashwaterpark.gr/

Continue Reading

Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz