Connect with us

Ατζέντα

Bungy Sunset Party: Το απόλυτο πάρτι με άλματα bungy στον Ισθμό της Κορίνθου στις 5 Αυγούστου

Published

on

Το Bungy Sunset Party σε συνεργασία με το Zulu bungy διοργανώνει την απόλυτη extreme καλοκαιρινή εμπειρία στις 5 Αυγούστου στον Ισθμό της Κορίνθου. Με DJ Junior Pappa, Symposium, Tweek UC, Aristomen και Soti Zulu σας υπόσχεται την καλύτερη μουσική!

Διαβάστε αναλυτικά:

Το Bungy Sunset Party σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη εμπειρία στον Ισθμό της Κορίνθου!

Για πρώτη φορά, οι DJ Junior Pappa, Symposium, Tweek UC, Aristomen και Soti Zulu θα μας ταξιδέψουν μουσικά, δημιουργώντας την απόλυτη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Ζήστε την αδρεναλίνη με extreme άλματα bungy σε μια τοποθεσία που κόβει την ανάσα, ενώ το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα φωτίζει τον Ισθμό. SAVE THE DATE!

Σε συνεργασία με το Zulu bungy,θα οργανώσουμε ένα απογευματινό outdoor street party ,στο χώρο του Ισθμού στις 5 Αυγούστου. Headliner του πάρτι θα είναι ο Junior Pappa ο οποίος εδώ και 20 χρόνια είναι ο νούμερο 1 dj στην Ελλάδα ,καθώς και δύο group από local djs.

Επίσης θα υπάρχει και live percussion. To dj set θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα τελειώσει στις 00.00 Στο χώρο θα γίνονται άλματα bungee κατά τη διάρκεια του event.

Λεπτομέρειες του event:

Το event αναμένεται να προσελκύσει minimum capacity 500 με 700 άτομα, τα οποία θα έχουν είσοδο με ποτό και στη συνέχεια θα υπάρχουν δυο bar για την πώληση αλκοολούχων.

Location:

Η τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί το event θα είναι το zulu bungy και ο περιβάλλον χώρος του που βρίσκεται κατά μήκος του Ισθμού, δίπλα στην πεζογέφυρα.

Ο χώρος διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα μπαλκόνια για τη θέαση του Ισθμού καθώς και του ηλιοβασιλέματος ακριβώς από πίσω.

Πρόκειται για μία μοναδική τοποθεσία στην Ελλάδα καθότι δεν έχει ξαναγίνει κάποιο event εκεί και αποτελεί και τουριστικό πόλο έλξης, αφού η πεζογέφυρα και τα μπαλκόνια βρίθουν κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για εισιτήρια πατήστε εδώ.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz