Connect with us

Ατζέντα

Πελοπίδας Μαυρόπουλος στο My Radio 89,6 – Μας μιλά για το Loutraki Festival 2024 (video)

Published

on

Στο studio του My Radio 89,6 και στο πρωινό magazino με τον Λεωνίδα Λεσάκη & την Γιάννα Μπεκιάρη φιλοξενήθηκε ο Πελοπίδας Μαυρόπουλος, ο εμπνευστής του Loutraki Festival και αρχιμουσικός της φιλαρμονικής ορχήστρας του δήμου Λουτρακίου.

Μας μίλησε για τα 10 χρόνια του επιτυχημένου φεστιβάλ, τα φετινά δρώμενα αλλά και για τις δραστηριότητες της φιλαρμονικής.

Loutraki Festival: Δέκα χρόνια μαγείας στη σκηνή

Το Loutraki Festival γιορτάζει την πρώτη του δεκαετία με ένα πρόγραμμα που υπόσχεται να συναρπάσει τους θεατές. Με πέντε ξεχωριστές εκδηλώσεις και δύο φεστιβάλ εντός φεστιβάλ, το Λουτράκι ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, θέατρο και πολιτισμό.

Blues, κλασική μουσική και ελληνικά τραγούδια

Το φετινό Blues Festival θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Καζίνο Λουτρακίου, προσφέροντας μια μοναδική μουσική εμπειρία με την συμμετοχή τοπικών συγκροτημάτων. Παράλληλα, το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής «Opus» επιστρέφει στο Λουτράκι, φέρνοντας κορυφαίους καλλιτέχνες της κλασικής μουσικής για masterclasses και συναυλίες μουσικής δωματίου.

Οι λάτρεις της ελληνικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανές εμφανίσεις των ΝΤΟ Δίεση και της Παυλίνας Βουλγαράκη σε γνωστά στέκια του Λουτρακίου, ενώ ο Γιώργος Μίχας σε συνεργασία με την Τζώρτζια Κεφαλά θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα στους Αγίους Θεοδώρους.

Θέατρο και κινηματογραφική μουσική

Το Θέατρο Σε Φόρμα θα ανεβάσει το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλλερ, «Ήταν Όλοι τους Παιδιά μου», ενώ η Φιλαρμονική Λουτρακίου θα παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη συναυλία Hollywood, μια μουσική πανδαισία αφιερωμένη στα σπουδαία έργα που έχουν επενδύσει τις σημαντικότερες ταινίες του αμερικάνικου κινηματογράφου.

Δέκα χρόνια επιτυχίας

Όπως ανέφερε ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος, εμπνευστής του Loutraki Festival, το φεστιβάλ έχει καταφέρει σε δέκα χρόνια να καθιερωθεί ως ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός στην περιοχή. Το πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα του φεστιβάλ απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό και προσφέρει μοναδικές καλλιτεχνικές εμπειρίες.

Δείτε το video της συνέντευξης με τον Πελοπίδα Μαυρόπουλο:

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιστοσελίδα: www.loutrakifestival.gr
Email: info@loutrakifestival.gr

Mην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, θέατρο και πολιτισμό στο Loutraki Festival!

Continue Reading

Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz