Connect with us

Αθλητισμός

«Πρέπει να είσαι ηλίθιος» – Έξαλλος ο Λουίς Φίγκο, διαψεύδει ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη

Published

on

Οι έλληνες πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 ή αλλιώς Legends 2004 έδωσαν φιλικό αγώνα 20 χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro προς τιμήν του Ότο Ρεχάγκελ.

Πριν από την έναρξη του φιλικού στο Έσσεν της Γερμανίας οι αρχηγοί Θοδωρής Ζαγοράκης και Λουίς Φίγκο έπρεπε να κάνουν χειραψία, ως είθισται.

O Πορτογάλος έδωσε το χέρι του στον Έλληνα όταν βρέθηκαν στη σέντρα, αλλά όταν διάλεξαν εστίες για το παιχνίδι ο Ζαγοράκης σήκωσε το χέρι του, για να κάνει και πάλι χειραψία με τον Φίγκο. Τότε ο δεύτερος τον αγνόησε.

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις στα social media ειδικά από Έλληνες, ένας εκ των οποίων ρώτησε τον Φίγκο: «Είναι αλήθεια ότι δεν δώσατε το χέρι σας στον Ζαγοράκη χθες;». «Ποιος το είπε; Πρέπει να είσαι ηλίθιος, αν είμαι σε ένα παιχνίδι όπου η Ελλάδα πανηγυρίζει τη νίκη του Euro 2004, γιατί να μην πω ένα γεια σε όλους;», απάντησε οργισμένος ο Φίγκο.

Μιλώντας στην «Cosmote TV» ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, Θόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος το 2004 ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, είπε για τον Φίγκο γελώντας: «Μας πήρε πολύ καιρό να πείσουμε τον Λουίς να έρθει. Μας έλεγε: “Θέλετε να έρθω να γιορτάσω μ’ αυτούς που μας νίκησαν δύο φορές στη χώρα μας;”. Αλλά ήρθε. Του βγάζω το καπέλο».

«Πρέπει να είσαι ηλίθιος» – Έξαλλος ο Λουίς Φίγκο, διαψεύδει ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη

newsbeast.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz