Connect with us

Ατζέντα

Οι αριστούχοι του Homo Educandus στο My Radio 89,6 μιλούν για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές

Published

on

Η διαδρομή των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων έφτασε στο τέλος της και οι μαθητές του Homo Educandus έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς οι υψηλές βαθμολογίες που συγκέντρωσαν είναι η καλύτερη επιβράβευση και αναγνώριση των κόπων τους.

Διαβάσαμε για αυτούς στο sfedona.gr και καλέσαμε τρείς από τους φετινούς επιτυχόντες με την υψηλότερη βαθμολογία στο στούντιο του My Radio 89,6 για να μοιραστούν μαζί μας τις σκέψεις τους, τα συναισθήματα τους και την εμπειρία που αποκόμισαν μέσα από αυτή την προσπάθεια.

Ο Απόστολος Μπάρτζης με 19.625 μόρια σημείωσε νέο ρεκόρ για το Homo Educandus. Στόχος του η Ιατρική και τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει.

Η Άννα Χασικίδη με 19.400 μόρια διαβαίνει και αυτή την πόρτα της Ιατρικής Αθηνών και ξεκινά το δικό της ταξίδι στο χώρο των ιατρικών σπουδών.

Η Έλενα Λαπαναϊτη με 18.755 είναι έτοιμη και αυτή να συνεχίσει την πορεία της στο τομέα που αγαπά, την Πληροφορική και τα Οικονομικά.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Όλοι τους νιώθουν ικανοποιημένοι και ανάλαφροι. Μια σκληρή δοκιμασία μόλις τελείωσε. Οι καλοκαιρινές διακοπές δίνουν μια μικρή ανάσα πριν το ξεκίνημα μιας καινούριας εκπαιδευτικής πορείας. Από μαθητές πλέον είναι φοιτητές και το μέλλον τους προκαλεί. Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα σημειώνουν την μεγάλη συμβολή των δασκάλων τους και του προγράμματος προετοιμασίας που ακολούθησαν στο Homo Educandus.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz